2777
2789
عنوان

خسته شدن اززندگی

198 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها شما اگه جای من بودین چکار میکردید بهتون خیانت میشد دوتاهم بچه دارم خونواده شوهرمم فقط پشت شوهرمن بخاطراون هردروغی بهم میگن واقعاالان یه جای زندگیم که خستم شده نمیتونم بدون اون زندگی کنم ازبس دوسش دارم ازطرفی هم میدونم توآینده زندگیم بدترمیشه

والا چی بگم  اگر اونم هنوز دوستت داره یا بهت احترام میذاره و خرج زندگیت میکنه چاره ای نداری جز اینکه فعلا بچه ها رو بزرگ کنی و رابطتو با خانواده شوهرت کمرنگ کنی و خودت با بچه ها مشغول کنی ودر کنارش یه کاری هنری زبانی چیزی یاد بگیری.

گم بشن این خانواده شوهر.  مادر شوهرم یادمه یه جاریم میگفت طلاق بگیر برو!! پسرش معتاد شدید بود. طلاق گرفت رفت زن یک مردی شد که بعدا فهمید دو تا زن دیگه هم داره.. از برادرشوهرم یک بچه داشت که بچه را ولش کرد رفت. حالا از این شوهر جدیدش هم یک بچه داره!!! 

زندگی مسخره.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم عزیزم 🤕

اتمام حجت کن با خانواده اش 

بگو تو تمام گناهانش شریک هستید 

خدا نگذره ازشون 

فکر میکنن دخترها لنگ یک بشقاب غذا هستن که ازدواج میکنن 😒

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اگر خانواده شوهر واقعا بد باشن ازشون فاصله بگیر. 

مادرشوهر خسیس باشه. تیکه بندازه. دروغ بگه. غیبت کنه. حرف دربیاره. فحش بده. کنایه بزنه. نزاره تو حرف بزنی. پشت سر خانواده ات بد بگه.  

بزار شون کنار. 

ده سال پیش همسرم بهم خیانت کرد دخترم کوچیک بود گفتم بحاطر بچم بمونم یه ماه مجدد دستش رو شد اگر همون موقع طلاق گرفته بودم الان حداقل یه شغلی داشتم نه اینکه برگردم سر جای اولم

بازم ببین شرایطت چجوریه حامی داری جداشو نداری کارکن هنری یادبگیر

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
آخ بیچاره بچه ها . بعد بچه پیش کی بزرگ شد 😔

بچه یک کم خونه اون مادربزرگ یک کم خونه این مادربزرگ بزرگ شد. فرزند طلاق خیلی سخته. 

یک جاری ( جاری دومی) دیگه هم داشتم به شوهرش همش میگفت اینقدر به مادرت کمک نکن. حق داشت. مادرشوهرم وضعش خوبه درآمد داره .. ولی شوهرش همه چیز زندگیشو برای مادرش تعریف می‌کرد. و گفت زنم گفته بهت پول ندم. مادرشوهرم گفت زنت را طلاق بده. اون هم بچه داشت. طلاق گرفتن. بچشو برد خانه پدرش. بعدا دوتایی خودشون را کشتن. یک جاری دیگه داشتم(جاری سومی) . اون هم طلاق گرفت. مادرشوهرم مثل کلفت ازش کار می‌کشید. بیچاره جاریم را روانی کرد. اون هم بچه داشت. طلاق گرفت بچه اش را گرفت رفت خانه پدرش. 

بچه یک کم خونه اون مادربزرگ یک کم خونه این مادربزرگ بزرگ شد.  فرزند طلاق خیلی سخته.  یک ...

ای بابا😢

البته همه بچه های طلاق  سرنوشتشون بد  نمیشه اون پدر و مادرایی که با وجودی که جدا شدن هر دو همه جوره هوای بچه رو دارن پشت سر پدر یا مادر بد نمیگن و با تمام تلاششون آرامش بچه رو حفظ میکنن و مسوولیت پذیرن . از این نوع جداییها هم زیاد دیدم.انقدم که طلاق زیاده که خدا بدونه