2777
2789

سلام ما حدود۲ساله این مشکل رو داریم ،انتن داریم دو سه تا،خط ایرانسل دارم هر کی زنگ میزنه اکثر وقتا میگه خاموشم یا در دسترس نیستم ،تماس از دست رفته میاد ،همین مشکل جنگ انداخته بین منو دوستم،۳ تا گوشی عوض کردم،۲ بارم خطمو رفتم سوزوندم از اول گرفتم ولی همش این مشکل دارم ،بنظرتون از چیه ؟خونمونم طبقه ۴ هست

جا خونتون انتن نیی گوشی انتن نشون میده درحالیک نیس ولی واسه دوستم اینجوره ت خونش ت یک قسمت خونشون باشه بزنگی خاموشه یا دردسترس نیس ولی بقیه جاها اوک است  از موقعیت مکانیته جاهای ک هستی انتن دهی خوب نی

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جا خونتون انتن نیی گوشی انتن نشون میده درحالیک نیس ولی واسه دوستم اینجوره ت خونش ت یک قسمت خونشون با ...

قبلا اینجوری نبود ۲ ساله اینجوری شده برج ساختن تو کوچمون ممکنه از اون باشه؟

تو منی یا من توام منم طبقه چهارمم.خانوادم و بقیه همیشه میگن اصلا آنتن نداری پیام تماس از دست رفته ...

من ایرانسلم یعنی دیگه بدجور رو اعصابمه نه انتن ،فیلترشکنا داغون اینستا نمیاد چه وضعشه اخه

قبلا اینجوری نبود ۲ ساله اینجوری شده برج ساختن تو کوچمون ممکنه از اون باشه؟

اره

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

دوست منم گوشی عوض کرد ولی از انتن گوشیش بود ببین موقعیت بقول خودت دارن برج میسازن و طبقه واینا انتن دهی کم شده ببین واسه بقیه ام اینجوره ازخانواده یک خطی بگیر ک‌بهتر باشه لااقل ت خونتون جایی ک بهتر انتن میده اونجاوبشین بیشتر