2777
2789

شوهرم چند ماه پیش با یه دختری ی غلطی کرده بود حالا من فهمیدم اونموقع و جنگو دعوا و بخدا تموم شدو کات شدو غلط کردمو اینا 

اینم بگم هر از گاهی شبکاری داره و تنهاست سرکارش

چند شب پیش ک شبکار رفت دختره تو ایتا تا سه شب انلایو بود خبر مرگش 

من فرداش گفتم چرا دختره انلاین بودو حتما با تو چد میکرده 

این کلا خیلی جدی منکر شد 

پسفرداش دختره اخرین بازدید بیصاحابشو مخفی کرد 

مشکوک نیست؟

احساااااس میکنم ب گوشیشم دست میزنم سکته میکنه 

البته گوشیاشو قایم نمیکنه اصلا و در دسترس هستن

الانم شبکاره دلم میخاد یچیز مشتی بگم بهش عنترو 

ضمنا الکی بهتون گفتم +عکس 

که بیاید راهنماییم کنید 

عاشق عکسید اخه😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر رو میشناسی؟؟؟

چه کمبودی داشته که رفته با کس دیگه؟؟؟

و اون دخترمیدونسته طرفش متاهله باهاش رفاقت کرده؟؟،

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

غلط کردن که ول کنن الکی میگن 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

زگیل بگیرم بهتر از اینه که مثل تو بی حرمتی کنم

نه عزیزم منظورش اینه خدایی نکرده همسرت رابطه جنسی نداشته باشه با طرف زگیل تناسلی بگیری

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
فرناز جون توروراست نیستی با ما میخای شوهرت باشه؟

🤣🤣🤣دمت گرم والا تاپیکا ساعت ۱ به بعد زیاد راهنمایی خوب نمیشن ،میترسم تو خواب و بیداری یه چیز بگم اوضاع بدتر بشه🤣🤣

مراقب باش  زگیل نگیری

راجع ب اینی ک دوستمون نوشته و خیلی مسائل دگ ب شوهرت آگاهی بده و گوش زد کن و اینکه این دختر و شما می‌شناسید؟ و میدونه ک سری پیش شما در جریان قرار گرفتین؟ 

🤣🤣🤣دمت گرم والا تاپیکا ساعت ۱ به بعد زیاد راهنمایی خوب نمیشن ،میترسم تو خواب و بیداری یه چیز بگم ...

بیا یواشی بریم فقط🙄🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!