2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از همه چیم راضی هستم (ویژگی های ظاهریم)🤲♥️

فقط یکی از اینکه میتونستم از دهه دوم زندگیم استفاده بهتر تری بکنم همیشه دلم میگیره

یکی هم اینکه من وسواس فکری دارم ک اختیاری نیس و به نسبت برابر هم از خانواده پدری و هم مادری ب ارث رسیده برام،خیلی آزار دهنده هست گاها،دوس دارم آرامش فکری بیشتری داشته باشم.

Allah De Ve Sus🙂
من از همه چیم راضی هستم (ویژگی های ظاهریم)🤲♥️ فقط یکی از اینکه میتونستم از دهه دوم زندگیم استفاده ...

خداروشکر، وای منم وسواس فکری شدید دارم بهش میگن پانیک یا وسواس اجباری رفتم دکتر دوماهی هست بهتر شدم، تو چطوریه وسواست چه افکاری میاد سراغت؟

خداروشکر، وای منم وسواس فکری شدید دارم بهش میگن پانیک یا وسواس اجباری رفتم دکتر دوماهی هست بهتر شدم، ...

انشاالله ک بهتر تر هم بشید.

عزیزم من نگرانم دائم،انگار یکی زمزمه میکنه در گوشم و مغزم الانه ک واس فلان عزیزت فلان اتفاق بد بیفته...

یا یهو بی دلیل واس فلان کار شوهرم عیب و ایراد در میاره مغزم ک اونم باعث یه بحث و دلخوری کوتاه میشه...

من خیلی آدم مثبتی هستم و رو خودم کنترل دارم و همیشه جواب تند و تیز به افکارم دادم و میدم اما گاها خسته میشم.

Allah De Ve Sus🙂
الهی بگردم، هم دردیم منم تکیه گاه اصلی زندگیمو شش ساله از دست دادم، غمش همیشه رو دلم

تو شش ساله از دست دادی 

من از بچگی نداشتم 😭😭😭

با یکی دیگ ازدواج کرد و رفت شش ماهه پیش عروسیم بگو شب عروسیم نیومد😭💔

بخاطرش پا رو دلم گذاشتم و عشق حقیقیمو از دست دادم من موندمو یه عالمه عقده و حسرت 

کاش همه عقدشون مثل عقده دور دور با ماشین بود، الهی به خواسته هات برسی

مرسی عزیزم...خوب من کوچییییک ترینشو گفتم بزرگاشو نگفتم😊

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
انشاالله ک بهتر تر هم بشید. عزیزم من نگرانم دائم،انگار یکی زمزمه میکنه در گوشم و مغزم الانه ک واس ف ...

مرسی فداتشم همچنین شما، منم یه جورایی افکارم مثل شماست، مثلاً بعد اینکه موهامو شونه میزنم یهو ذهنم دستور میده باید برس رو برعکس بزاری اگه اینکارو انجام ندی اتفاق بد برات میفته، منم استرسی میشم و با عمل کردن به فرمان ذهنم آروم میکنم خودمو و از افتادن اون اتفاق بد جلوگیری میکنم، واقعا اگه به ذهنم و فکرم گوش ندم اتفاق بد میفته برام😭😭 منم آدم مثبتی ام دائما کتاب انگیزشی میخونم ویدیوی انگیزشی میبینم اما واقعا روم تاثیر نداشت برای همین تصمیم گرفتم برم پیش یه دکتر خوب و معروف تو شهرمون الان دوماهی هست با قرصایی ک تجویز کرده بهتر شدم، بهم گفتم مغزت سرتونین تولید نمیکنه برای همین وسواس اجباری گرفتی، گفت یه بیماری ارثی اما قابل درمان

تو شش ساله از دست دادی  من از بچگی نداشتم 😭😭😭 با یکی دیگ ازدواج کرد و رفت شش ماهه پیش عروس ...

آخ عزیززززمممم، ان شاالله به زودی شادی بزرگی رو تجربه میکنی که غم نداشتنش دیگه از یادت بره 

مرسی فداتشم همچنین شما، منم یه جورایی افکارم مثل شماست، مثلاً بعد اینکه موهامو شونه میزنم یهو ذهنم د ...

آخ آخ منم مث شمام ها فکر میکردم فقط منم ک اینطورم

کلا تنها عددی ک ذهنمو آروم میکنه عدد ۳ هست

مثلا صدای تی وی ذهنم میگه بذار رو ۱۳ بذار رو ۲۳ اگه نذاری چنین و چنان میشه🤦‍♀️🤦‍♀️

داروها خواب آور هستن؟

Allah De Ve Sus🙂
آخ آخ منم مث شمام ها فکر میکردم فقط منم ک اینطورم کلا تنها عددی ک ذهنمو آروم میکنه عدد ۳ هست مثلا ...

وای دقیقا منم تنها عددی ک آرومم می‌کنه عدد ۷ همیشه باید عدد انتخابیه توش ۷ باشه حالا تو هر زمینه ای، نه عزیزم برای من آسنترا ۵۰ نوشت با پرفنازین شما هم بری دکتر قطعا همینو می‌نویسه داروی پانیک همین، فقط دوزشو باید پزشکت تعیین کنه ک چقد مصرف کنی، کلا آرومترت می‌کنه در حدی که کمتر به فرمان ذهن و فکرت گوش میدی، الان من ذهنم یه دستوری میده سریع به زبون میارم آروم باش اتفاقی نمیفته، و جدیدا واقعا هم نمیفته