2777
2789
وای دقیقا منم تنها عددی ک آرومم می‌کنه عدد ۷ همیشه باید عدد انتخابیه توش ۷ باشه حالا تو هر زمینه ای، ...

وای چقدر خوشحال شدم ک تونستم راجب این موضوع با کسی ک میتونه درکم بکنه صحبت بکنم😢😍

ممنونم عزیزم حتما میرم چون گاها علاوه از خودم اطرافیانمو هم ناخواسته آزار میدم

انشاالله سلامت باشید

منم حتما میرم🙏🌸♥️

Allah De Ve Sus🙂
وای چقدر خوشحال شدم ک تونستم راجب این موضوع با کسی ک میتونه درکم بکنه صحبت بکنم😢😍 ممنونم عزیزم حت ...

عزیززززم منم اوایل فکر میکردم فقط منم تو این دنیا که این مشکلو دارم اما بعد از رفتن پیش روانپزشک فهمیدم این بیماری ارثی و درصد بیشتر مردم جهان بهش مبتلا میشن متاسفانه، ولی خب با دارو درمان میشه خداروشکر، شما هم تو گوگل سرچ کن روانشناس خوب تو همون شهری ک هستی، توصیه میکنم برو پیش بهترین روانپزشک تا نتیجه بگیری، من مشهدم دکتر علی طلایی بهترین روانپزشک مشهد واقعا کارشون عالیه، ممنون گلم ان شاالله که شما هم همیشه سلامت و تندرست باشی و همیشه حال دلت خوب باشه، خوشحال شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززززم منم اوایل فکر میکردم فقط منم تو این دنیا که این مشکلو دارم اما بعد از رفتن پیش روانپزشک فهم ...

ممنونم از راهنمایی بله من همیشه فکر کردم فقط منم ک اینطورم!

من ساکن تبریزم حتما سرچ میکنم و میرم

شبتون عالی عزیزم♥️🌸

Allah De Ve Sus🙂