2777
2789

سوالم واجب نصف شبی گیج شدم دوستان من سه ماهه اقدامم این سه ماه هرچی بی بی چک میزدم منفی میشد مینداختم دورم باز فردا پس فرداشم منفی مونده بود همیشه من تا منفی میشه میندازم دور صبر نمیکنم دیشبم تا منفی شد انداختم دور امروزم یکی زدم همون لحظه زد منفی عصبی پرتش کردم تو سطل اومدم بیرون الان بعد نیم ساعت اومدم برم سطل و خالی کنم نبینمشون حالمو بد کنه دیدم دیشبیه مثبت شده اونی که نیم ساعت قبلم زده بودم مثبته کسی براش همچین چیزی پیش اومده

خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد.... 

مبارکه😘

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اصولا بعد پنج دقیقه نتیجه قابل قبول نیس طبق چیزی که روش نوشته ولی باز میخوای برو یه ازمایش بده

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت