2777
2789
عنوان

چیکار کنیم ی نفر اروم شه🤔

176 بازدید | 13 پست

سلام .

امشب نشستم برای  بابام از قهر و مشکلاتمون گفتم..

بابای من از اوناست ک فک میکنه طلاق لکه ننگ هست ‌.کسی ک طلاق میگیره خرابه .

میگه همتون رو میکُشم .جرعت نداری اسمشو بیاری 

میگه ده ساله رندگی میکنی حالا چ مرگته 

گفتم تا حالا نزاشته بهتون بگم.هی منو ترسونده ک نباید خانواده چیزی بفهمن منم دم نزدم ‌

من قصدم جداییه .ینی حتی حاضر نیستم دیگه نگاش کنم.ولی مرد هستش و حس زنانه منو درک نمیکنه ‌.خودمم از روی احساس تصمیم نگرفتم ‌دوسه ماهه دارم فکر میکنم

ی ذکری چیزی هست مثلا ک اروم بشه .ب تصمیمم قانع شه .اسم طلاق یا دادگاه میاد انگار اتیشش میزنن .

داشتم بهش میگفتم عرق میکرد و هی تند تند سیگار میکشید از عصبانیت 

چیکارکنم بنظرتون ؟

ذکری هست بخونم اروم بشه . یا راهکاری دارین؟ تامیکای قبلیم هست دلیل جدایی

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مهریه مو بگیرم میتونم ی جای جدا اجاره کنم ولی الان مجبورم اینجا باشم

راجع به طلاق با. خانواده نباید مشورت کرد اول مشاور و روانشناس بعدم وکیل

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

عزیزم به نظرم برای تصمیمت اول مطمئن شو و بعد اگه تونستی عملیش کن  اول یه ختم صلوات بردار  به نیت اینکه هر چی صلاحته همون بشه بعد اونو یا خودت بگو یا پخشش کن تا تو یه روز تا برات سیل صلوات راه بندازن اون موقع تو اون روز هر چی پش اومد برات همون کارو بکن خدای ناکرده بعد از طلاق پشیمون نشی 

شاید پدرت نگرانه که تو با یه بچه بری خونش بمونی 

پدرم طلاق رو خیلی خیلی بد میدونه .توی ذهنش خیلی طلاق بدهست .انگار کسی ک طلاق میگیره یه زنه خرابه .میگه ماییه ننگ میشه مثلا فکرش اینجوریه

خدایا شکرت
راجع به طلاق با. خانواده نباید مشورت کرد اول مشاور و روانشناس بعدم وکیل

اخه مشورت با مشاور و وکیل ک کردم مخاستم عملی کنم و اقدام کنم .گفتم ب بابام بگم ک خبر داشته باشه .بعدشم اومدم خونه ش نشستم باید ک بفهمه من مخام چیکار کنم 

خدایا شکرت
اخه مشورت با مشاور و وکیل ک کردم مخاستم عملی کنم و اقدام کنم .گفتم ب بابام بگم ک خبر داشته باشه .بعد ...

متاسفانه شرایط برای زنی که بعد طلاق میخواد برگرده خونه پدر و مادرش خیلی سخت و غیرقابل تحمله

باید صبور باشی و اول راجع به تصمیمت مطمئن بشی بعد عملیش کنی 

طوری نباشه که بعده طلاق بگی خونه ی شوهرم میموندم لااقل فلان مشکلو نداشتم و بهتر بود

یکی از دوستام با سی و چند سال سن بخاطر خیانت از شوهرش جدا شد و برگشت خونه ی مادرش 

و مادرش باهاش مثل دخترای چهارده ساله برخورد میکرد و بابت تمام رفت و آمداش بازخواستش میکرد و خیلی اذیتش میکرد اسمشم میزاشت نگرانی

متاسفانه شرایط برای زنی که بعد طلاق میخواد برگرده خونه پدر و مادرش خیلی سخت و غیرقابل تحمله باید صب ...

اره راست میگی به همه ی اینا فکر کردم .تمام سختی هاشو ب جون میخرم ک فقط از دست اون خلاص شم

خدایا شکرت
اره راست میگی به همه ی اینا فکر کردم .تمام سختی هاشو ب جون میخرم ک فقط از دست اون خلاص شم

پس صبور باش و حتی اگر پدرت با حرفاش آزارت داد جوابشو نده چون ممکنه لج کنه و حرمت بین تون از بین بره 

سعی کن مستقل باشی و بری سرکار و مهریه و حق و حقوقتو از شوهرت بگیر