2777
2789

چند وقت یه بار زنگتون میزنن بچه ها؟هردفعه که زنگ میزنن با شماهم صحبت میکنن؟مثلا به شوهرتون یه شب درمیون زنگ بزنن با شماهم صحبت میکنن؟

https://eitaa.com/joinchat/4227662132C6282d6b623

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز. زنگ میزنه وقتایی ک ساعتایی ک میدونه من خوابم 

من تا ۱ میخوابم صبا میدونه من خوابم زنگ میزنه میگه ناهار ب پسرم دادی وای گشنه موند تشنه موند فلان شذ بیسال شد

خدایا دستمو بگیر….🖤
هر روز. زنگ میزنه وقتایی ک ساعتایی ک میدونه من خوابم  من تا ۱ میخوابم صبا میدونه من خوابم زنگ ...

و هروقت زنگ میزنه واسه فوضولیع 

جواب ندم ۲۰ بار میسکال میندازع بعد زنگ میزنه شوهرم ک زنت ج نمیده

خدایا دستمو بگیر….🖤

بیشتر من با مادرشوهرم تماس میگیرم شوهرم وقت نمیکنه هفته ای دوبار حالا یا بیشتر یا کمتر

دیگه اگه ی هفته من وقت نکنم بش زنگ بزنم با بچه ها درگیر باشم خودش زنگ میزنه ب شوهرم با منم حرف میزنه

فقط شماره ۴ تا بچه های خودش ذخیره س تو گوشیش سواد نداره همینا رو بلده زنگ بزنه

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

پدرشوهرم هروز میزنگه از اول عقدمون تاالان اکثرا هروز میزنه اگرم ی روز نزنه حتما فرداش‌میزنگه

مادرشوهرمم هروق کارش میوفتاد میزنگید الان ک باردارم اکثرا هروز میزنگه حالمو میپرسه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟