2777
2789

با یه نفر آشنا شدم و خیلی از همه لحاظ باهم خوبیم

فقط اینکه جدیدا قرار میذاره و اصرار فراوون میکنه که همو ببینیم بعد دو دفعه پیش اومده که یبار گف مجبور شدم کار محضری برم انجام بدم و نیومده

و اینبارم از دیشب هی میگفت بیام بیام،منم گفتم باشه،بعد دیگه کلا خبر نداد که بیاد یا نه

البته من مونده اینکه بیاد نیستم و خودم هزار و یک کار و برنامه دارم که بحاطرش کنسل میکنم ولی ناراحت شدم از دستش،بهشم گفتم که ناراحت میشم میگه جبران میکنم

منم اصلا امروز بهش پیام دادم که کجایی یا چیکار میکنی

اونم پیام نداده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی برای همیشه قطع رابطه بکن ....اینا همش توجیه اون اهل نه زندگیه نه دوستی ....

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 

نرو سر قرار امروز

بعدم من جات بودم بعد این همه بدقولی کات می کردم

ولی حالا اگر می خوای یکبار و فقط یکبار دیگه بهش مهلت بده

وگرنه نشون میده که کلا برات احترام قائل نیست

کلا همیشه دو ساعت قبل از قرار تایید نهایی رو بکن با طرف بعد راه بیفت

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
هیچی برای همیشه قطع رابطه بکن ....اینا همش توجیه اون اهل نه زندگیه نه دوستی ....

خیلی خوبیم با هم،اونکه میگه هرروز همو ببینیم ولی من چون خونوادم سنتین و وقت ندارم میگم فلان روز خاص و الان دو باره که کنسل کرده،آخه از این لجم میگیره که خودش میگه و خودشم کنسل میکنه

نرو سر قرار امروز بعدم من جات بودم بعد این همه بدقولی کات می کردم ولی حالا اگر می خوای یکبار و فقط ...

نه منکه نمیرم،میدونم باید هماهنگ کنیم،آخه شب قبلش میگه تو رو خدا بیا و فرداش خبری ازش نیست،اون میاد دنبالم خدا رو شکر مجبور نیستم تو خیابون بمونم

خیلی خوبیم با هم،اونکه میگه هرروز همو ببینیم ولی من چون خونوادم سنتین و وقت ندارم میگم فلان روز خاص ...

بدقوله دیگه....اگه هر روز هم بگی بیا عب نداره نمیاد...امتحان کن بگو تو هر روز میخوای همو ببینیم عب نداره بیا...مطمین باش چون میدونه تو نمیتونی اونجوری میگه ...خب تلفنی حرف زدن کاری نداره که خوب باشین یا نباشین...اون رابطه ی بی دردسر میخواد ...فقط تلفنی....یه کم دیگه ادامه بدین قشنگ خودت متوجه میشی ...منم تجربه کردم اینجوری

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا