2777
2789

بچه ها من فردا میخوام برم ژل لب بزنم البت لب پاینیم خوبه بالایی نیازدار اونم درحد نیم سی سی 

بنظرتون این کارش خوبه یانه؟ 

کلا از ژل لب خوشم نمیاد

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من که تا حالا خودم دوبار ژل زدم لب بالاش قرینه نیست زیاد یه طرفش رو یا بیشتر ژل زده یا این که ورمش زیاد هست برا لب شما نیم سی سی خیلی خیلی کم هست یعنی هیچی نیست در واقع نیم سی سی که بزنی بعد یه مدت که ورمش بخوابه چیزی ازش نمیمونه زیاد فرقی نمیکنه من خودم 1 سی سی زدم ولی اصلا معلوم نیست 

❤️Live for yourself ❤️

اسی بنظرمنم کج .سی سی چقدرمیخوای بزنی؟دکترهم دستمزدمیگیره ؟من قبلا انجام دادم دستمزدنمی گرفتن دیروزتماس گرفتم میگه چهارصدواسه دستمزدتزریق 🤯🤧

گاهی انسانم آرزوست