2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی همش تبلیغه نی نی سایته

| مشاهده متن کامل بحث + 14095 بازدید | 240 پست

اها هزار نفر راضی بودن چون شما یه نفر راضی نبودی الان دیگه شد توطئه و تبلیغ نی نی سایت!

اکثریت به شدت از کاپ راضین. نه فقط تو اینجا. همه جا

داخل ایران، خارج از ایران، فضای مجازی، دنیای واقعی 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب استقاده نکن خیلی ها راضین ازش

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
يجاي كارت ميلنگيده چون اطراف من همه ميذارن و كاملا راضين فقط من ميترسم نميذارم

خب ازشون می‌پرسی چه جوره بیای بگیمن کامل رعایت کردم یعنی حالت سی داخلی دادم کامل بادستم دورش چرخوندم بازشه

من برام عجیبه چرا تو سایت روی کاپ تعصب دارن مثلا اگه بگی بدرد نمیخوره دعوات میکنن یا میگن بلدنیستی ...

اصلا جنس خوب و بد داره جنس بد گرفتن بد میگن همش اینجوریه و بلدم نیستن حتی استفاده کنن 

آدم دیگه نمیدونه به کدوم حرف زنای این سایت اعتماد کنه   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اها😒 حالا چون مال تو نشستی داره یعنی تبلیغ الکی بوده؟ ۲ساله دارم استفاده میکنم و هرسری مخترعشو سل ...

پس به منم لطفا بگو تا منم تاآخرعمر دعات کنم

من برام عجیبه چرا تو سایت روی کاپ تعصب دارن مثلا اگه بگی بدرد نمیخوره دعوات میکنن یا میگن بلدنیستی ...

آخ گفتی 

یعنی فق، میخوان قانعت کنن بابا یکی دوست داره یکی دوست نداره

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)