2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی همش تبلیغه نی نی سایته

| مشاهده متن کامل بحث + 14096 بازدید | 240 پست
يجاي كارت ميلنگيده چون اطراف من همه ميذارن و كاملا راضين فقط من ميترسم نميذارم

عزیزم من از چندین دکتر پرسیدم گفتن خوب نیست ، عفونت میاره و .... الان خیلی میترسم بخرم چون کمتر پزشکی از اینایی که رفتم گفتن خوبه ، الان موندم چیکار کنم ؟ به نظرت عوارض ندارع؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من از چندین دکتر پرسیدم گفتن خوب نیست ، عفونت میاره و .... الان خیلی میترسم بخرم چون کمتر پزشک ...

من خریدم بعدش پیش متخصص رفتم گفت اصلا خوب نیست استفاده نکن حالا از پولی که دادم زورم میاد

چرا گفتن خوب نیست عزیز؟؟ دلیلش رو میگی؟

ماما که رفتم گفت عفونت شدید میاره البته بعد یه دوره استفاده با اینکه موارد بهداشتیشم رعایت میکردم عفونت گرفتم خواهرمم چند روز پیش رفت یکی از متخصصای معروف شهرمون گفتم واسه کاپ هم ازش بپرس گفته بگو اصلا استفاده نکنه خیلی بده

به نظرم چیزچرتیه اخه یک چیزپلاستیکی بکنی اونجات هرچندساعت برداری خالی کنیش ادم چندشش میشه 🤢🤢بعدم هرچی باشه هرچقدربگندسیلیکونی اخرش پلاستیکه ویک جسم خارجی واردبدنت میکنی مطمئن باش به مرورزمان اسیب هاش نمایان میشه

به نظرم چیزچرتیه اخه یک چیزپلاستیکی بکنی اونجات هرچندساعت برداری خالی کنیش ادم چندشش میشه 🤢🤢بعدم ه ...

عزیزم بعد این تاپیک رفتم وجوردیگه امتحان کردم ...عالیه

خیلی ممنونم نازنین ازت دیشب جاگذاشتم خداروشکر نشتی نداد 

خداروشکر،امیدوار شدم،اول گفته بودی نشتی میده،،ترسیدم😂،بعد الان گفتی دیگه نشتی نمیده ،امیدوار شدم،منم تازه گرفتم خداکنه خوب باشه

خداروشکر،امیدوار شدم،اول گفته بودی نشتی میده،،ترسیدم😂،بعد الان گفتی دیگه نشتی نمیده ،امیدوار شدم،من ...

آره دیگه نشتی نداد ولی راستش تومان اول من خیلی عفونت گرفتم نمی‌دونم حالا ازکاپ یانه ولی گفتم ماه دومن امتحان کنم اگه عفونت بگیرم دیگه استفاده نمیکنم

آره دیگه نشتی نداد ولی راستش تومان اول من خیلی عفونت گرفتم نمی‌دونم حالا ازکاپ یانه ولی گفتم ماه دوم ...

بهداشت رعایت کرذنش خیلی سخته،منم از همین میترسم،میگن دست رو بشورین،خب وقتی دست رو تمیز هم بشوریم بازم بخوره به لباس آلوده میشه دیگه،چجوری رعایت میکنن؟راستی کاپ رو با چه صابونی میشه شست؟صابون مایع یا صابون جامد؟

بهداشت رعایت کرذنش خیلی سخته،منم از همین میترسم،میگن دست رو بشورین،خب وقتی دست رو تمیز هم بشوریم باز ...

نمیدونم آخه چون پلاستیکها نمیشه هیچ مایعی بهش زد  من این ماهم امتحان میکنم  چون درمان کردم ببینم دوباره عفونت بگیرم کلا دیگه استفاده نمیکنم چون خدایی من قبلا خیلی دیره دیر عفونت میگرفتم

نمیدونم آخه چون پلاستیکها نمیشه هیچ مایعی بهش زد  من این ماهم امتحان میکنم  چون درمان کردم ...

آره ان شاالله که خوب باشه،راستی برای عفونت موقع نزدیکی عسل طبیعی  با سرنگ تزریق کنین یا به جای سرنگ مرد میتونه موقع نزدیکی یه خودش بزنه بعد نزدیکی کرد،اینجوری اصلا عفونت نمیگیرین اگه هم عفونت داشته باشین درمان میشه