رستا0795 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4801 عنوان ورم بینی 173 بازدید | 6 پست خسته شدم چهارماه عمل کردم ولی ورم دارهمیدونم باید صبر کنم همه نکاتو میدونم ولی خب نیاز به دلداری دارم شما چه تجربه ایی دارین هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍 1401/11/02 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستا0795 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4801 منم ۵ ماههه ولی ورم دارم 🙁کل فکر ذهنم شده ورم بینیم حالم بهم میخوره دیگه از این اوضاع هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
رستا0795 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4801 بینی گوشتی بوده؟ ن استخونی غضروفینوکش فقط گرد بود غضروف بود همش هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
والیبالیست۵۶۷ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 794 ن استخونی غضروفی نوکش فقط گرد بود غضروف بود همش اخه من بینی های استخوانی دیدم سریع خوب میشن برادرزاده هام دوماه میشه عمل کردن اینقدر خوشگل شده و اصلا ورم نداره فقط موقع عمل قیافه هاشون وحشتناک شده بود انگار تصادفی بودن حالا من خودم از عمل میترسم از منم غضرو فیه
رستا0795 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4801 اخه من بینی های استخوانی دیدم سریع خوب میشن برادرزاده هام دوماه میشه عمل کردن اینقدر خوشگل شده و اصل ... استخونی معمولا خیلی زود خوب میشه هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍