2777
2789

ما تاحالا تخت خواب نداشتیم. هروقت رفتیم مسافرت و تو سوییت موندیم تخت هاش موقع پهلو ب پهلو شدن خیلییی صدای قریچ قریچ میدادن ولی اینبار که رفتیم اصلااااا صدا نمیداد موقع تو خواب چرخیدن. بااینکه اونایی که قبلا میدیدم چوبی بودن ولی بازم موقع چرخیدن صدا میداد. اینبار ک رفتیم تشک تخت و نگاه کردیم خیلییی ارتفاع داشت و اصلا خود تخت دیده نمیشد. اینا اسم خاصی دارن؟ این صدا ندادن بخاطر تشکه یا خود تخت؟ چی باید بگیریم که اینجوری صدا نده. من خوابم خیلی سبکه هروقت تکون میخوردم با صدای اون  تخت ها بیدار میشدم اینبار راحت خوابیدم تا صبح موقع پهلو ب پهلو شدن دیگه صدا نمیداد میشه راهنماییم کنین که اینا چ مدلی ان؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

اونا که خیلی صدا میدن و تکون میخورن خوشخوابشون  تمام فنری هستن اینایی که اینبار دیدی طبی فنری بوده با ارتفاع سی یا تمام طبی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا که خیلی صدا میدن و تکون میخورن خوشخوابشون  تمام فنری هستن اینایی که اینبار دیدی طبی فنری ب ...

اها ممنون گلم من اسمشون رو نمیدونستم ک بزنم گوگل. فقط گوگل زدن که بدون فنر طبی خیلی سفت تر از طبی فنریه. ما عادت داریم یه پتو زیرمون پهن کنیم بخوابیم بنظرت این بدون فنر  خیلی سفت تر از پتو و زمینه؟ نوشتن عین سنگه درسته این؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

اها ممنون گلم من اسمشون رو نمیدونستم ک بزنم گوگل. فقط گوگل زدن که بدون فنر طبی خیلی سفت تر از طبی فن ...

آره طبی خیلی سفته همون طبی فنری بهترین حالته

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
تشک طبی با تشک رویال که شنیدم فرق داره؟ کدومش بهتره؟ 

رویال مارکشه طبی یا فنری نوعشه خوشخواب مارکای زیادی داره زست رویال رویا و...