2777
2789
عنوان

همسر پول دار یا زندگی با عشق

283 بازدید | 22 پست

دلم میخواد بدونم زندگی بدون پول نه (وضعیت متوسط رو به پایین)یا شوهر پولدار ولی زندگی بدون علاقه و عشق می‌پسندید...

زندگی تو چی میدونید ...؟!

از زندگیتون راضید؟

الان چی حالتون خوب میکنه؟

با چی یا با کی آروم میشید ؟

زندگی باعشق.اگ عاشق باشید دوتایی. تلاش مبکنین و میرسین ب چیزی ک مبخاین

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی عشقم میشه با پول خرید

ولی عشق بدون پول رو ب مرور از دست میدی...

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

البته که زندگی با عشق

زندگی بدون عشق و یار معنی نداره شاید یه مدت کوتاه از خرج کردن لذت ببری ولی بعد ها همه چی تکراری میشه و حال دلت هیچوقت خوب نیس

ولی عشق اگه واقعا عشق باشه سختیارو با هم به جون میخرین و مث آب خوردن میگذرونین