2777
2789
عنوان

دکتر مجاری و کلیه

253 بازدید | 13 پست

بچه ها دخترم عفونت ادراری داشت دارو خورد خوب شد الان حس میکنم دوباره برگشته امروز رفتیم چندتا مطب دکترای مجاری و کلیه هیچکدوم بهمون نوبت ندادن هرچی خواهش و التماس الان پیش دکتر عفونی نوبت گرفتیم برا فردا به نظرتون دکتر عفونی هم می‌تونه تشخیصش خوب باشه

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
ازمایش ادرار بگیر  نشون میده

یعنی اشکال نداره ببریم دکتر عفونی چون نوبت نمیدن نه یه هفته دیگه نه یه ماه دیگه شهرمونم کوچیکه مجبوریم ببریم متخصص  عفونی

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش ادرار بگیر  نشون میده

معلومه عفونت داره یه بار وقتی ادرار کرد رنگش شیری بود خیلی ترسیدم 

معلومه عفونت داره یه بار وقتی ادرار کرد رنگش شیری بود خیلی ترسیدم 

شیری عیبی نداره

اخرین بار کی ازمایش عفونت ادراری دادی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شیری عیبی نداره اخرین بار کی ازمایش عفونت ادراری دادی

مال ۲۰روز پیش بود

مال ۲۰روز پیش بود

چرک خشک کنش کی قطع کردی؟

ایا اللن یا ۳روز پیش تب داشته؟ 

بی قراری داره؟

چ مشخصاتی داره ک احساس میکنی عفونت ادراریش برگشته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چرک خشک کنش کی قطع کردی؟ ایا اللن یا ۳روز پیش تب داشته؟  بی قراری داره؟ چ مشخصاتی داره ک احس ...

سفکسیم ۷روز بود دادم نه هیچ علايمی نداره فقط رنگ ادرارش دیدم تغییر کرده یه بار شیری بود یه مدام زرد بود که الان اینطور نیست

سفکسیم ۷روز بود دادم نه هیچ علايمی نداره فقط رنگ ادرارش دیدم تغییر کرده یه بار شیری بود یه مدام زرد ...

زرد و شیری برای کم ابی بدنه. اگه بچت شیر خواره بیشتر شیرش بده

اگه ب غدا افتاده حتما اب جوشیده سرد بده

بچت عفونت اداری نداره

سفکسیم بچه رو خشک میگنه و بدن ب کم ابی میندازه. حتما اب میوه طبیعی بده بچه، جای نبات کمرنگ بده اگه بیشتر از ۶ماهه. اب بده

بچت ب خشکی افتاده دنبال دکتر نباش، دوای دردش دست خودته

زرد و شیری برای کم ابی بدنه. اگه بچت شیر خواره بیشتر شیرش بده اگه ب غدا افتاده حتما اب جوشیده سرد ب ...

فدای تو عزیزم دوسالشه همش دارم بهش آب جوش سرد شده میدم آبمیوه چی خوبه سیب و پرتقال خوبه؟حتما همه ی اینکارارو انجام میدم آخه تو آزمایش یه ماه پیشش نوشته بوده به مقدار کم عفونت ادراری داره حالا میگن دوباره بگیریم ازش خدای نکرده رنگ ادرارش تعقیر کرده نکنه عود کرده باشه خیلی ممنون از راهنماییت 

ببریدش پیش دکتر نادیا عدنانی خیلی خیلی دکتر خوبیه روی دستش نیست دیگه 

کجاست این دکتر

فدای تو عزیزم دوسالشه همش دارم بهش آب جوش سرد شده میدم آبمیوه چی خوبه سیب و پرتقال خوبه؟حتما همه ی ا ...

سفکسیم خیلی قویه. عفونتی باقی نمونده.اینقدر گیر ب بچه نده

بدن بچه بعد چزک خشک کن ب کم ابی میافته. سیب و پرتقال عالیه . بعد چرک خشکن بچه وزن کم میکنه بهش برش خوب خوب میشه.ابنقدر گیر ب دکتر بردن نده. فقط مایع درمانی.

سفکسیم خیلی قویه. عفونتی باقی نمونده.اینقدر گیر ب بچه نده بدن بچه بعد چزک خشک کن ب کم ابی میافته. س ...

انشاالله عزیزم خیلی ممنونم ازت