2777
2789
عنوان

حاجت دارا بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 77 پست
منم هروز ۱۴۰۰تا میفرستم تا ۱۲ بهمن عزیزم برای فروش فوری خونمون و خرید خونه خوب دعام کنید اسمم آرزو ...

انشالله حاجت روا بشی عزیزم فقط هر روز اعلام کنید ممنون میشم نه مشکلی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کن حاجت روا شم😔

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت

منم میخونم روزی ۱۴ بار دور  تسبیح

۱۴۰۰بار

دعا کنید منم خونه دارشم تو فکرشیم

الهی خداوند بحق مادرپهلوشکسته  ام بحق حیدرکرار امزرالمومنین ع 

بحق فرزندانشون همه مون حاجتروابشیم

الهی خود جواالائمه ع عیدی مون بده دهن همه مون شیرین بشه

الهی امین

روزی ۱۰۰ تا تروخدا برام دعا کنید😔

میشه یدونه صلوات برای امام زمانت بفرسی=)؟                                         یه جای زندگی ام هس که دلت برای کثیف‌ترین و مزخرف‌ترین آدمِ زندگیت تنگ میشه، شاید این حسفقط برای چندلحظه به سراغت بیاد؛این لحظه اوج نابودیِ آدمه، دلتنگی برای اشتباه، دلتنگی برای زجرکشیدن...            کاربری سومه:/
انشالله حاجت روا بشی عزیزم فقط هر روز اعلام کنید ممنون میشم

چشم اعلام میکنم

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت
منم میخونم روزی ۱۴ بار دور  تسبیح ۱۴۰۰بار دعا کنید منم خونه دارشم تو فکرشیم الهی خداوند بحق ...

انشالله حاجت روا بشی عزیزم فقط هر روز اعلام کنید ممنون میشم