از فردا كه ولادت امام محمد باقر (ع)هست تا تولد امام جواد(ع) که۱۲ ام هست ذکر یا “جواد الائمه ادرکنی” رو تو ۱۰روز هر روز ۱۴۰۰مرتبه بگیم در کل باید۱۴۰۰۰مرتبه گفته بشه انشالله که همگی حاجت بگیریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :) من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قویتر از روزیام که نیفتاده بودم!(💍) خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت
میشه یدونه صلوات برای امام زمانت بفرسی=)؟ یه جای زندگی ام هس که دلت برای کثیفترین و مزخرفترین آدمِ زندگیت تنگ میشه، شاید این حسفقط برای چندلحظه به سراغت بیاد؛این لحظه اوج نابودیِ آدمه، دلتنگی برای اشتباه، دلتنگی برای زجرکشیدن... کاربری سومه:/
انشالله حاجت روا بشی عزیزم فقط هر روز اعلام کنید ممنون میشم
چشم اعلام میکنم
میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :) من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قویتر از روزیام که نیفتاده بودم!(💍) خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت