2777
2789

خودم خیلی شبت یا اتفاقات بوده، الان واقعا احتیاج ب امیدواری دارم میخام بشنوم ازتون ک شما تو چ بحران هایی بودین ک تموم شده بدتریناشو بگین🙂🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با ی عالمه آدم دعوای لفظی کردم و کلی تهدید کردن منو چون پدرم غیرتی بود و تعصبی منم خیلی می‌ترسیدم تااینکه امام رضا کمک کرد بهم من یه نفر بودم اونا زیاد بودن ولی امام رضا تکیه گاهم شد دقیقا وقتی که فکر میکردم تنهام😊

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
آشتی کردین باهم؟ خیلی قهر بدی داشتید؟

خیلی. ۷ ماه طول کشید. ۳ ماه اول رو صبر کردم، بعد مهریه مو اجرا گذاشتم. هر هفته از شهر خودم میومدم اصفهان دنبال کارام.اونم وکیل گرفت و وکیل خیالشو راحت کرده بود که هیچ کاری تنهایی نمیتونه بکنه. نمیدونست من اینقدر سمجم😉 روز آخر که دیگه برگه تقسیط مهریه رو گرفتم و اومدم به محل کارش تحویل بدم ، التماسم کرد که آبرومو اینجا نبر.. همون شب هم دوباره به هم برگشتیم. بعدها فهمیدم وکیل رو مامانش اینا گرفته بودن