2777
2789
عنوان

درد سینه این دوهفته درد سینه دارم

4540 بازدید | 20 پست

کی میدونه من چرا سینه هام درد میکنه این دوهفته درد سینه امونم بریده چن روز پیش هم ن و ک سینه هام داغ گرفته بود گر گرفتن  الان درد دارن ۱۲ هم پریود میشم مشکل هم شوهرم داره مطمئنم باردار نیستم کسی میدونه دلیلش چیه؟؟؟

من گاهی اوقات تو دوران تخمک گذاری

گاهی اوقاتم قبل پریود سینه درد میشم

البته از وقتی زایمان کردم نشدم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من گاهی دوهفته قبل پریود درد میگیره  باز خوب میشه که طبیعیه اگه ادامه دار بود یه مامو گرافی انجام بده که خیالت راحت بشه

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاهی اوقات تو دوران تخمک گذاری گاهی اوقاتم قبل پریود سینه درد میشم البته از وقتی زایمان کردم نش ...

من الان دوهفته ایطورم خیلی اذیتم یعنی دوهفته تخمک گذاری دارم؟؟

من گاهی دوهفته قبل پریود درد میگیره  باز خوب میشه که طبیعیه اگه ادامه دار بود یه مامو گرافی انج ...

من کلا سیکلم۲۸ روزس بعد هیچ وقت ایطور نشدم کیست یا چیزی نیست بنظرتون

من کلا سیکلم۲۸ روزس بعد هیچ وقت ایطور نشدم کیست یا چیزی نیست بنظرتون

دست بزن به سینت ببین بافت سفت توش هست 

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤
اگه درد سینتو نمیتونی تحمل کنی واسه حاملگیه

خیلی اذیتم کلا یه هفته بعد پریودیم درد گرفته تا الان خیلی اذیتم امونم بریده میگم برم مامو گرافی بدم...خدا از دهنت بشنوه حامله باشم