2777
2789
عنوان

مامانایی که با فولیکول کوچیک باردار شدین،میشه یه لحظه بیاین تو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 61084 بازدید | 88 پست
به خدا فقط دست خداست جاری خواهرم با فولیکول 5و صفر حامله شد الانم پسرش چند روز پیش به دنیا اومد.شوهرشم اسپرمش کم تحرک بوده که قرص بهش داده بودن.و همون ماه که فولیکولش 4بوده و شوهرشم قرص خورده حامله شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عسل جان ناراحت نباش منم با فولیکول 21 و 23 باردار نمیشدم 3 سال طول کشید ماهی که خیییییلی پراکنده و بی حساب اقدام داشتیم ( چون بابام مریض بود و فکرم مشغول بود) باردار شدم. الان دخترم 2 سال و 9 ماهشه. خدارو شکر دومی رو باردارم شما هم شاید به دلیل استرس نمیتدنی باردار شی زیاد نباید بهش فکر کرد توکلت به خدا باشه....
Lilypie First Birthday tickers
فاطمه جان جدی دوستت با فولی 8 باردار شده؟؟ چه جالب
وقتی دعا می کنی، دعای تو از این جهان خارج می شود و به جایی می رود که هیچ زمانی نیست. دعایت به قبل از پیدایش عالم می رود. دعایت به آنجا که دارند تقدیرت را می نویسند می رود و تقدیر نویس ِ مهربان ِ عالم، تقدیرت را با توجه به دعایت می نویسد.
دوستان فقط می خواستم بدونید که تا حالا خیلی ها به من زنگ زدند و گفتند که از عرق فراسیون نتیجه گرفتند کیست هاشون آب شده کیست هاشون کوچکتر شده و آب شده پریودی منظم شده باردار شده اند دردشون کمتر شده کسایی که فقط با آمپول پریود می شدهد حتی رو کیست سینه هم اثر داشته عفنت های شدید را برطرف کرده پریودی زیاد و کم را مرتب کرده من همه این موارد را رو مشتری هام دیدم فراسیون عرق گیاهی هست و لااقل مثل این داروهای شیمیایی اثر بد نداره این گیاه بسیار کمیاب هست و بسیار کم پیدا می شه 09174444261 ارسال هم رایگان به سراسر کشور http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=512577&PageNumber=1 ارسال به سراسر کشور رایگان

بچها منم روز ۱۲فولیکولم ۱۰و۸بود اما نمیدونم چرا دکتر بهم دارو نداد واسه تنبلی تخمدان...به نظرتون میتونم خودم سرخود متفورمین بخورم؟؟؟

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
بچها منم روز ۱۲فولیکولم ۱۰و۸بود اما نمیدونم چرا دکتر بهم دارو نداد واسه تنبلی تخمدان...به نظرتون میت ...

اگر چند دفعه سونو بری و اینطوری فولیکول کوچیک داشته باشی آره باید متفورمین بخوری.فقط حتما باید بعد از غذا بخوری و هفته اول روزی یه دونه بخوری و بعدش روزی دو تا