2777
2789
عنوان

معدل دانشگاه تون چند شده؟

1923 بازدید | 17 پست

سلام

بچه ها من وارد ترم سه ميشم اگه این ماه انتخاب واحد کنم

دو تا نمره ی ده دارم

میخوام بدونم اون دوتا ده چقدر روی معدلم تاثیر میذاره

من دانشگاه آزادم فکر میکردم بهتر نمره بدن و سنم چون زیاده خواستم راحت تر بگذرونم

حالا تازه اگه تو هر ترم یه ده دیگه داشته باشم دائما معدلم میکشه پایین

استادها سلیقه ای نمره میدن تو آزاد کلا سیستمش فرق داره.

من دوست داشتم معدلم لااقل بالای هفده بشه.

الان اینطوری هر ترم یه استاد یه ده بده بهم که معدلم تهش صفر هم نمیشه

الانم دیگه دیر شده یک سال وقت گذاشتم نمیتونم باز برای بار دوم انصراف بدم برم کنکور بدم واسه دولتی باز اگه فرهنگیان شانس به سن بالاهام میداد ارزش ریسک داشت که آزاد رو ول کنم و کنکور بدم ولی اونم فقط بچه سال برمیداره.

تازگیا به معلمی علاقه مند شدم ولی سنم نمیخوره

استاد دانشگاه شدنم. که هووووو داستانی داره گویا واسه خودش

اخرم با یه معدل خیلیییی ضایع یه مدرک میدن دستم که اصلا روم نشه بگیرم ببرمش واسه مصاحبه ی کاری

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

حدود ۱۹ هم کارشناسی و هم کارشناسی ارشد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعضی از استادا از رو قیافه هم نمره میدن حتی طرف صفر شه 🙃💔 باز سیستم مدرسه بهترع بود

من ک دلم خونه استاد عوضی برای میان ترم کنفرانس میدادیم همه منم دادم 8 و داده بود درست روزی ک تایم میان ترم تموم شد میان ترم منو برداشته بود ونمره من بدون میان ترم شد 14 سوختما یعنی به خدا واگذارش کردم 

منم والا آزادم اما خیلی سخت گیرن اصلا اینجوری نیست از رو چهره و نمیدونم چی نمره بدن

معدلم ۱۷ ترم آخرم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من ک دلم خونه استاد عوضی برای میان ترم کنفرانس میدادیم همه منم دادم 8 و داده بود درست روزی ک تایم می ...

خیلی بی انصافن 

مخصوصا استادای مرد هر دختری بهشون پا بده کثافت کاریاشون انجام بده ۲۰ میزارن 

متنفرم ازشون

منم والا آزادم اما خیلی سخت گیرن اصلا اینجوری نیست از رو چهره و نمیدونم چی نمره بدن معدلم ۱۷ ترم آخ ...

اره خیلی سخت گیرن ولی کلی کار کلاسی میدی و تو کلاس شرکت میکنی یهو بهت از بقیه کمتر نمره میدن انگار که گل لقد کردی

ولی سوالم این بود دوتا نمره ی ده خیلی معدلو میکشه پایین

البته یه دوازده هم دارم🤦🏻‍♀️

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
اره خیلی سخت گیرن ولی کلی کار کلاسی میدی و تو کلاس شرکت میکنی یهو بهت از بقیه کمتر نمره میدن انگار ک ...

دقیقا کلی پروژه هم میخوان 

خیلی سخت گذشت بمن لیسانسم

حالا ارشد ک بدتر 

اشکال نداره ترمهای بعد جبران کن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خیلی بی انصافن  مخصوصا استادای مرد هر دختری بهشون پا بده کثافت کاریاشون انجام بده ۲۰ میزارن&nb ...

جدیدا تو کانال میزنه فلان اردو مذهبی رو بیایین اگر بیایین سه نمره معارف میدن مثلا

يا مثلا یه استاد بود برای درس تخصصی گفته بود هر کس متاهله و بچه داره بهش نمره میدم حالا این لد نیست چون متاهل واقعا وقت کمی داره

ولی گفته بود به حجابی ها نمره اضافه میدم 🤦🏻‍♀️

البته میگم سوالم اینه که دوتا ده و چند تا نمره ی زیر پونزده معدلو چقدر میکشه پایین ندود ترم سه و چهار که باشی

دقیقا کلی پروژه هم میخوان  خیلی سخت گذشت بمن لیسانسم حالا ارشد ک بدتر  اشکال نداره ت ...

حب تلاش کنم اونهام یهو دوباره هوس کنن چند تا نمره زیر پونزده بکارن تو کارنامه ام دیگه مدرکش به چه درد میخوره اینهمه هم پول دارم میدم به پولم داره حییفم میاد

وايه معدل نهائي پونزده شونزده نمیخوام انقدر پول بدم اصلا روم نمیشه این معدل رو نشون کسی بدم هرکسی ببینه معدلمو میزنه تو سر مدرکم و مالم🤦🏻‍♀️

رشته ات چيه ؟آخه دانشگاه آزاد نبايد اينقد نمره هات پايين باشه 

مدیریت