2777
2789
عنوان

آموزش پخت شله زرد

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصف پیمانه برنج نیم دونه رو خیس کن

بعد آبشو بگیر و با یکم روغن یا کره یکی دو دقیقه تفت بده

بعد آب بریز که بپزه، اونقد باید بپزه که برنج به اصطلاح بشکفه یا له بشه. بعد دوبرابر یا سه برابر برنج شکر بریز، گلاب و هل دم کرده(حواست باشه خود هل یا پودرشو نریزی که سیاه میکنه شله زردو) و بادوم خلال شده خیس خورده و زعفرون دم کشیده رو بهش اضافه میکنی، زیرشو اینجا کم کن که ته نگیره و زود به زود هم بزن. بعد که غلیظ شد و حباب های سنگین زد زیرشو خاموش کن و تمام. 

بریز تو ظرف و سرد که شد تزیینش کن. 

شله زرد هم پختن داره

چه جالب تو تاپیک شله زرد مگه مردا هم میان

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
چیزای که نیاز داری 1 برنج ترجیحا نیم دانه، اگر نبود مشکلی نیست 2 زعفران 3 پودر هل ( اختیاری) خوش ...

به منم بگومیخواستم امروزدست کنم برنجوخیس نکرده بودم زعفرونمودم کردم وای برای چهارنفرویخوام

ی مقدار برنج نیم دونهدر حد یک چهارم پیمانه بشور 

تو یه قابلمه ک برای دوسه نفر برنج میپزی باهاش بذاره بجوشه تا لعاب بندازه 

ابنم اندازه ۴ لیوان فعلا بریز 

انقدر باید بجوشه تا دونه های برنج کامل باز بشه و اب برنج لعاب بندازه 

مقدار اب رو خودت متوجه میشی 

اگه خیلی غلیظ شد آب بریز اگه رقیق شد در حد چای قاشق میتونی بهش ارد برنج تو اب جدا گونه حل کنی بهش اضافه کنی 

بعدم شکرو گلاب و زعفرون لازم داره همین 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
وا میره توش اونم نیم دونه باشه

خب چه بهتر که وا بره 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕