خدا رحمت کند مامانت و عمه بی درکت ببخشه ولی از گاردت و گرفتن خواهرت و خواهرشوهرت لبخند زدم ببخشید ول ...
من ک مهمون و غیر مهمون برام فرقی نداره کسی بی احترامی کنه جوابشو میدم ولی خانوادم خیلی مقید ب اینن ک دشمنتم اومد خونت فوشت داد باید ازش پذیرایی کنی نذاشتن ولی ب بابام گفتم بگو پاشه بره ی کاری دستتون میدم واقعأ میخواستم با ی چیزی بزنم توسرش بکشمش بابامم گفت واسه مراسمای بدی لازم نیست بیای
خدا بهتون صبر بده.. منم فشاری که رومه هر روزی به یه جاییم میزنه...هفت ماهه بابام نیست..هفت ماهه قلب ...
ببخشيد شما قرار همیشه تو لین دنیا بمونید؟؟؟؟بلیططت همیشگی؟؟؟؟؟؟؟وقتي داشتی ب عنوان ی اسپرم برنده با ی تخمک لقاح پیدا میکرد ی بقیه اسپرم ها فکر کردن تو جا موندی و مردی وقتي یدنیا اومدی فکر میکردی زحم مادرت جای امنی بود ...الان پدرت جاش نوی بهترین جای ممکن غصه برا چی ...منم برادرم مادرم شوهر خواهرم ک از برادرم بیشار میخواستم از دست دادم گاهی دلم تنگ میشه اما خوشحالم ک جاشون خوب و مثل ما درگیر استرس نیستن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقأ منم فقط میگفتم مامانم منو ببخش انگار منی خدا مادرتو برات نگه داره ولی زندگیه من ساقط شد ...
چقدر ادما شبیه هم فکر میکنند..منو بابام پارسال همین موقع رفتیم بیمارستان چون بابام قلبش درد میگرفت..من بهش میگفتم بابا قلب نیست چون سیگار میکشی همونه که اذیتت میکنه...و 4-5 ماه بعد بر اثر ایست قلبی.......
درست میگی عزیزم.. اینا اثرات یکی دوماه اوله که باهام مونده..خیلی کتابای اون دنیا خوندم ..ویدیوهای پ ...
خدا ز دلت آرامش بده فقط ب نعمت داشتن بقيه عزیزانت فکر کن از بودن اونها لذت ببر یلد اونها هم میفتی ...همین قيمت دلار و رب سکه یادت بیاد میبینی والا این دنیا رو از دست دادن والا خوش ب حالشون...شوهر خکاهر من فوت شده ....خواهر من والا مونده و کلی استرس ازدواح بچه ها سربازی خونه کار ...والا اونها ب آرامش رسیدن قطعا