2777
2789
عنوان

چطوری نفرین کنم که بگیره؟؟؟

6206 بازدید | 22 پست

یکی هست که خیلی بهم ظلم میکنه منم یه آدمی هستم که بلد نیستم از حق خودم دفاع کنم تا میام حرف بزنم بغض گلومو میگیره برای همین همیشه سکوت میکنم . از نزدیکان هست همه هم حق رو به من دادن ولی این شخص موزیانه و به دور از چشم بقیه عذابم میده دو سال و نیم هست که تحمل کردم حتی به خاطر اون مشکل روحی پیدا کردم تحت نظر پزشک هستم و روزی پنج تا قرص اعصاب میخورم ولی اون با اینکه ۷۶ سالش هست هر روز سرحال تر از قبل میشه. لطفا نپرسین کیه و چیکارا میکنه چند ساعت بود حال روحی درستی نداشتم ولی الان به خودم اومدم تا از شماها کمک بگیرم

فقط طریقه نفرین کردن رو بلد نیستم لطفا بگین چطوری نفرینش کنم که عذاب بکشه و سرش به درد خودش گرم باشه و با من کاری نداشته باشه. نفرین کردن شرایط خاصی داره؟

منم عین خودتم 😔 نفرینم والا من نمیدونم چجوریه ولی ما تو روستامون که خیلیم بش اعتقاد دارن و بعضیا میتونن فقط نفرین کنن ک بی برو برگرد عمل میکنه

ولی تو کار ب نفرین و اینا نداشته باش همین ک واگذارش کنی به خدا خودش میبینه خدا خودش میدونه ک هم اون خیلی بهت ظلم میکنه هم تو نمیتونی دفاع کنی از خودت و بالاخره یه روزی اون طرف جواب همه بدیایی ک در حقت کرده رو ب ی نحوی میبینه منم خودم حیلی برام پیش اومده ک ی نفر زدی در حقم بکنه و چند وقت بعدش سزای کارشو میبینه که با چشمای خودم دیدم که ب چ روزی افتاده

انشاالله که مشکل و بیماری توهم زودتر حل بشه❤

من تو دنیای خودم حال بهتری دارم :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عین خودتم 😔 نفرینم والا من نمیدونم چجوریه ولی ما تو روستامون که خیلیم بش اعتقاد دارن و بعضیا می ...

دو ساله سپردمش بخدا ولی هنوز جوابی نگرفتم روز به روز بدتر میکنه چون مجبورم هر روز ببینمش به خاطر کهولت سنش کسی نمیخاد بهش بی احترامی کنه و همه به من میگن کوتاه بیا منم کوتاه اومدم ولی این کوتاه اومدم به بهای از دست دادن سلامتیم تموم شد

ای کاش یکی میگفت چطوری نفرینش کنم

دو ساله سپردمش بخدا ولی هنوز جوابی نگرفتم روز به روز بدتر میکنه چون مجبورم هر روز ببینمش به خاطر کهو ...

همون نفرینم که میکنن بالاخره قرار نیست دو ثانیه بعدش کار خودشو بکنه

خدا برا خودش ی حساب کتابی داره

همین ک حالت اینقدر بده ک محبوری ب خاطرش قرص بخوری میبینه و ی روزی چنان پسش میده ک خودتم شوک میشی اصن

من تو دنیای خودم حال بهتری دارم :)
همون نفرینم که میکنن بالاخره قرار نیست دو ثانیه بعدش کار خودشو بکنه خدا برا خودش ی حساب کتابی داره ...

توان تحمل کردن دیگه ندارم الانم با گریه مینویسم آخه خدا کی میخاد جوابشو بده دو سال  و نیمه که زجر میکشم

سلام عزیزم خوبی؟تایپیکاتو خوندم فهمیدم یایسگی زودرس گرفتی آیا از عروسیت گرفتی یا قبلش داشتی من نظرم این همین خانم که میخوایین نفرینش کنین دعا شکم بند برات گرفته کلا دعا گرفته زندگیت داغون بشه

خدایا شکرت که هستی شکرت که هوامو داری صدامو میشنوی من بدون تو هیچم عاشقتم🤍🤍