2777
2789
خوزستانیا میدونن اسم ی سبزی هست میگن توله  میپزن با نارنجومیخورن یا با برنج درستش میکنن

این سبزیه واقعا؟

برا شهر ما از اهواز سبزی میاد الان از اینا توش هست ما فکرمیکنیم علفه میندازیم دور

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
اوووخ توله عشقه🤣

🤣🤣🤣🤣فرما تعارف نکو

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂وایی توی این هفته اخیر ن بارون بود خیلی دراومده بودن همش توله بود اه کهیر زدم

خوشبحالت من چند سال نخوردم 

بخور   بخور 

یادت نره فریز کن 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
این سبزیه واقعا؟ برا شهر ما از اهواز سبزی میاد الان از اینا توش هست ما فکرمیکنیم علفه میندازیم دور

سبزی مستقله 

یعنی با موارد دیگ خورد نمیشه مثل اسفناج چیجوری درست میکنید اینم اینجوریه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

وووییی خوشبختم😍 من شمالی ام ولی دوس داشتم اهل مشهد بودم🥺🤍 از مشهدیا خوشم میاد،مخصوصا لهجه تون خ ...

منم خوشبختم عزیزم 😍😍

لطف داری گلی انشاالله که یه همسر شریف و درستکار و با اخلاق داشته باشی که مشهدی هم باشه و به خواسته ات برسی 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
خوشبحالت من چند سال نخوردم  بخور   بخور  یادت نره فریز کن

چرااا؟ 

من زیاد علاقه ندارم  🥺