2777
2789

سلام خانوم ها، عزیزایی که تجربه بزرگ کردن بچه دارن لطفا مهمترین چیزایی که باید رعایت کنیم تو مراقبت از نی نی ها تو سه ماه اول بگین

ازتجربه هاتون بگید، مثلا چی بخوریم شیر چرب و زیاد بشه یا چیا نخوریم یا نوزاد و چجوری بخابونیم وهرچی ک ب ذهنتون میرسه

من یه مادر بی تجربه هستم ک تاحالا اصلا نی نی ندیدم ولی الان مامان شدم

برای افزایش شیر گالاکتومید خیلی خوبه ، اگه گیاهی میخوای باشه عرق رازیانه بخور البته اگه پسرداری باید شیرافزای گیاهی فاقد رازیانه بخوری 

اگه نی نی خیلی گریه میکنه و نمیخوابه فقططط بین پتو بذارش و دونفری تابش بدین مثل آب رو اتیشه

اگه گرسنه هست میتونی شیرخشک هم کنارش بدی ولی ریسک داره ممکنه دیگه شیرخودتو نخواد

اگه شیرخشک میدی حتما یه پارچ آب جوشیده سرد و یه فلاسک آب گرم همیشه باید کنارت باشه

دوتا شیشه شیر بگیری راحت تری نصف شب دیگه مجبور نیستی شیشه بشوری

بازم میگم یاد بیاد😅

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

چیز نفاخ مثل حبوبات و سبزیجات رو کمتر بخو گرمیجات مثل زیره و رازایانه دم کن اگه بچت زردی نداره بخور.شب که شیر میدی بهش کاملا هوشیار باش سینت خفش نکنه.تا شیر پرید گلوش بزن پشتش.اروغشو بگیر بعد شیر خوردن...همیسه قطره استامینوفن داشته باش اگه تب کرد دو برابر وزنش بهش بده

😍همسرم و بچه هام😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نصفه شب شیرخشک یه پیمانه جدا میکردم و توی یه ظرف میذاشتم بیدار شدم دیگه اندازه نمیگرفتم همونو زود میریختم و شیر درست میکردم

پستونک خیلی خوبه اگه از اول عادتش بدی خیلیییی راحتی

دستمال مرطوب برای پوست های خیلی حساس نوزادان هم خوبه لازمت میشه

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

آروغشو بتونی بگیری خیلی راحت تری نه دل درد داره و نه رفلاکس

نی نی من اوایل چون خیلی کوچولو بود نمیتونستم آروغشو بگیرم تا دوماهگی راه افتادم🥴

لباس سایز یک سه چهار دست باشه 

پتو دور پیچ ۲ تا نازک و یکی توکرکی خوبه

گهواره هم خوبه اگه از اول یادش بدی خوب میخوابه

کریر به درد من نخورد بعدا که بزرگتر شد تو خونه به عنوان صندلی استفاده کردم 

آغوشی خیلیییی به دردم خورد خیلی کاربردیه من تا دوماهگی تو آغوشی میذاشتمش اصلا له نمیشد و کمرش صاف صاف میموند

بقیه هم بغلش کنن دیگه اذیت نمیشه

تشک گارد دار هم واسه یه دوره خوبه اون موقعی که تو خواب غلت میخوره لازمه

بالشت فرم گیری سر هم خوبه پشت سرش صاف نشه

سیر و پیاز خام طعم شیرو بدمزه میکنه

برای خودت هم دارو فقط با دکتر باید مشورت کنی استامینفون مجاز ترینشه

سیر و پیاز خام طعم شیرو بدمزه میکنه برای خودت هم دارو فقط با دکتر باید مشورت کنی استامینفون مجاز تر ...

دیگه یادم نمیاد سوالی داشتی بپرس با کمال میل کمکت میکنم☺

دیگه یادم نمیاد سوالی داشتی بپرس با کمال میل کمکت میکنم☺

مرسی عزیزم از راهنماییات

نی نیم وقتی خوابه تو خواب ناله میکنه انگار داره خواب بد میبینه بعضی وقتام میخنده یه ماهشه اینا طبیعیه؟؟ 

مرسی عزیزم از راهنماییات نی نیم وقتی خوابه تو خواب ناله میکنه انگار داره خواب بد میبینه بعضی وقتام ...

الهییی آره طبیعیه سرشو نوازش کن یا دستاشو بگیر آروم میشه😍 الان تو خواب میخنده چند ماه دیگه تو بیداری میخنده تمرین میکنه😅 دست و پاش هم تو خواب بپرن هم طبیعیه درست میشه

پوستش همیشه سالم بمونه چی بزنم ب بدنش چیکار کنم گاز معده اش راحت تر خالی شه که زیاد ب خودش فشار نیا ...

پوستش چون خیلی حساسه چیزی نزن فقط با آب خالی بشور اگه منظورت جوش های ریز هست که به دکترش بگو خودش کرم بده

پاهاشو به حالت دوچرخه‌ای آروم ماساژ بده به سمت شکمش

خیلی آروم