2777
2789
عنوان

بنظرتون با شوهری که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 52 پست
پسره خره ننه باباشم خرن؟؟واقعا چرا انقد بی وجدانن

خیلی از اختلافات ، بخاطر حمایت های بی جا از خانوم یا آقاست 

اگه پشتش گرم نباشه همچین کاری نمیکنه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم صرفا این موضوع دلیل بر طلاق نمیشه اگه اذیت میشین اگه باهاش صحبت کردین و نتیجه نداده اگه مشکلات ...

باهاش صبحت کردم ولی فایده نداشته من چندساله زندگی میکنم ولی اون بی منت هرچی رو که داره رهن خونه ماشین رو همش بنام مامانش زده واقعا خسته ام چیکارش کنم بعد مامانش میشینه میگه خونه نباید بنام پسر باشه عروس های دوره زمونه میبرنشون 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
مشک من اینکه من ۴ساله دارم باهاش زندگی میکنم حتی یک گرمم طلا ندارم بعد رهن خونه و ماشین رو به اسم ما ...

اگه اینطوریه باید باهآش جدی برخورد کنید خاک تو سر مامانش که به جای اینکه راهو بهش نشون بده هی میره سند امضا میکنه تک پسره؟اگه ن ک بعد از فوت مادر پدر اینا بین فرزندای دیگه هم تقسیم میشه اینا مال شوهرتون بوده واقعا چرا مردا اینطورین

پسره خره ننه باباشم خرن؟؟واقعا چرا انقد بی وجدانن

شوهر من با برادراش شریکی زمین خریدن ماشین خریدن زدن به نام باباشون 

من‌انقدری که سر این موضوع شر کردم خودم دیگه خسته شدم ولی فایده ای نداره

ولی خب اگه حقو بخوایم‌ ببینیم همه اون اموالو‌ما داریم استفاده میکنیم مثلا پدرشوهرم یکم از پول ماشینو داده به نامشه ولی دست ماست یا مثلا نصف پول زمینو داده حتی میخواد کمک کنه بسازیم ولی ما میخوایم‌ زندگی کنیم 

تنها دلیل کوتاه اومدن من‌همینه وگرنه‌نباشه همچین زندگیی

باهاش صبحت کردم ولی فایده نداشته من چندساله زندگی میکنم ولی اون بی منت هرچی رو که داره رهن خونه ماشی ...

درمورد دخترش هم همین نظر رو داره ؟؟!!

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اره نمیدونم واقعا حرفی واسم نمونده حرف حرف مادرشه

چی بگم والا 

بهش بگو گیرم یک درصد من بخوام مهریه بگیرم. این حق منه. حتی اون دنیا هم بری بازم باید مهریه ی منو بدی 

موقع خوش خوشان شون  که زیر سند ازدواج رو امضا می‌کنن باید یاد این چیزا هم باشن 

باهاش صبحت کردم ولی فایده نداشته من چندساله زندگی میکنم ولی اون بی منت هرچی رو که داره رهن خونه ماشی ...

خب حتما مادرش این حرف هارو تو گوشش خونده که ایشون اموالش رو به نامش زده 

اگه فقط همین قضیس که دلیل آنچنانی برای طلاق نیست 

اما اگه با این وجود که تمام اموالش رو به نام مادرش زده برای شما کم میزاره تصمیم با خودتونه

عزیزم صرفا برای این تصمیمات مهم اینجا راه حل نخواه چون هرکسی بسته به نگاه و دید خودش بهت مشاوره میده

پیشنهادم اینه اگه جای درست شدن هست بری پیش مشاور ان شاءالله که مشکلت حل میشه 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
معلوم که نه بجون بچه ام همه اموال دامادش بنام دخترشه

همون دیگه 😏😏 

واسه دختر خودش خوبه !!

معلوم که نه بجون بچه ام همه اموال دامادش بنام دخترشه

هه مث مادر شوهر منه خونه ب نامشه بعد شوهرم میخواست بخره ب نامم کنه اومد وسط خودشو ینی جررر داد گفت خونه ک به نام زن نمیزنن دردسر داره گفتم الان خونه ب نامته دردسر داری؟الکی گفت نه من دوباره برگردوندم به نام شوهرم بعد واسه دخترشبه شوهرش گفته باید یه خونه به نامش کنی.