من بگم ؟ همه هاشق مرغامن... 🤣 قد قد...
اول مرغارو میریزی تو آب ، توش زرد جوبه ، فلفل سیاه ، از هر کدوم نصف قاشق چای خوری میریزی. بعد یکی دو قاشق غذاخوری ابلیمو میریزی توش ، یدونه پیاز متوسط رو پوست میگیری چهار قسمتش کن، دوتا حبه سیر رو نصف کن بریز تو آب ، وقتی میخواد به جوش بیاد روش کف میبنده اونارو با قاشق جمع کن ، بذار یه یک ساعتی بپزه ، یه ربع آب نمکش رو اضافه کن زیاد نریز که شور نشه.
بعد تو ماهیتابه یدونه پیاز و یدونه سیر رو رنده ی ریز کن سرخ کن ، دوباره زردچوبه بزن یکم تفت بده ، اگه خواستی بازم یکم فلفل سیاه اضافه کن ، یه قاشق غذا خوری رب بریز ، خوب سرخش کن دوتا گوجه ی متوسط رو رنده ریز کن بریز تو رب ، بذار یکی دو دیقه بپزه بعد در حد یه ملاقه از اب مرغ بریز تو سس ( غلیظ باشه ابکی نشه ) ، مرغارو هم از اب بیار بیرون بنداز تو سسی که اماده کردی ، از مواد سس رو مرغا هم بریز ، درشو ببند بذار یه پنج دیقه با حرارت خیلی کم بپزه بعد زیرشو خاموش کن ، اگه خواستی با سبزی پلو بخور، ترکیبشون محشر میشه