2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوریه آب پرتقال بریزیم

اره و زعفران 

رب گوجه اصلا نمیریزن 

پرتقال خیلی ترش نریزید (ابشو) به تلخی میزنه مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه است 

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی
ی بار ی جا خوردم تا یک هفته لب ب غذا نمیزدم

شاید اون خوب درست نکرده بود 

یا اینکه کلا خوشتون نمیاد 

ولی من عاشق طعم اشم ما فقط زعفران و اب پرتقال طبیعی میریزیم 

خیلی خوشم میاد 

نظرتون قابل احترامه ‌‌. غذا سلیقه ای هست 

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی

من بگم ؟ همه هاشق مرغامن... 🤣 قد قد...

اول مرغارو میریزی تو آب ، توش زرد جوبه ، فلفل سیاه ، از هر کدوم نصف قاشق چای خوری میریزی. بعد یکی دو قاشق غذاخوری ابلیمو میریزی توش ، یدونه پیاز متوسط رو پوست میگیری چهار قسمتش کن، دوتا حبه سیر  رو نصف کن بریز تو آب ، وقتی میخواد به جوش بیاد روش کف میبنده اونارو با قاشق جمع کن ، بذار یه یک ساعتی بپزه ، یه ربع آب نمکش رو اضافه کن زیاد نریز که شور نشه.

بعد تو ماهیتابه یدونه پیاز و یدونه سیر رو رنده ی ریز کن سرخ کن ، دوباره زردچوبه بزن یکم تفت بده ، اگه خواستی بازم یکم فلفل سیاه اضافه کن ، یه قاشق غذا خوری رب بریز ، خوب سرخش کن دوتا گوجه ی متوسط رو رنده ریز کن بریز تو رب ، بذار یکی دو دیقه بپزه بعد در حد یه ملاقه از اب مرغ بریز تو سس ( غلیظ باشه ابکی نشه ) ، مرغارو هم از اب بیار بیرون بنداز تو سسی که اماده کردی ، از مواد سس رو مرغا هم بریز ، درشو ببند بذار یه پنج دیقه با حرارت خیلی کم بپزه بعد زیرشو خاموش کن ، اگه خواستی با سبزی پلو بخور، ترکیبشون محشر میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792