2777
2789

مرع رو خوب سرخ میکنم .

بعدش پیاز و سیر نگینی را بهش اضافه میکنم و تفت میدم

زرد چوبه نمک فلفل قرمز.

آب میریزم میپزه دو ساعت

نیم ساعت اخرهم رب گوجه 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول میتونی بزاری با آب و زردچوبه و پیاز بپزه ک‌بوش بره

خوب سرخش میکنی

تو ی ظرف دیگه رب ادویه فلفل دلمه هویج میریزی رب رو خوب تفت میدی ک بوی خامیش بره

بعد مرغایی ک‌سرخ کرده بودی رو میریزی توی‌ سسی ک درس کردی یا سس رو‌می‌ریزی روی مرغا فرقی نداره

اخرشم میتونی واسه قشنگیه‌رنگش روش کمی زعفران بریزی

چی بگم والا

مرغو بذار با ابلیمو نمک زردچوبه فلفل

بجوشه 

بعد تو روغن سرخشون کن

و تو همون روغنت پیاز، هویج هم سرخ کن 

رب اضافه کن 

و اب بریز ی جوری بریز ک بپزه دیگ لازم. نباشه مجدد اضافه کنی چون بد طعم میشه 

الوچه هم بریز

 وسط پخت چوب دارچین بنداز

خوشمزه میشه با این روش

ران یا سینه مرغ۴ تکه

هویج۲ عدد متوسط 

پیاز۲ عدد متوسط

سیب زمینی۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی 

روغن و زردچوبه به اندازه کافی


مرحله اول

ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس به همراه مقداری روغن مایع داخل قابلمه ای که برای تهیه خورشت در نظر گرفته اید بریزید و خوب تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. در ادامه مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند.


مرحله دوم

در مرحله بعدی قطعات مرغ را که از قبل تمیز کرده اید را به قابلمه اضافه کنید و هر دو سمت مرغ ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. حدود هر سمت قطعات مرغ را باید ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.

پس از اینکه سرخ کردن مرغ ها به پایان رسید هویج ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. هویج را هم به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگش باز شود.


مرحله چهارم

نکته مهم در مورد رب گوجه فرنگی این است که باید آنرا کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود. ضمنا تفت دادن رب باعث می شود خورش خوش رنگ تر شود. در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه روی مواد خورش بپاشید.


مرحله پنجم

سپس ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب با سرعت بیشتری به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا مرغ بپزد. برای پخت مرغ با حرارت ملایم حدود یک تا یک ساعت و نیم زمان لازم است.

اضافه کردن زعفران به این خورش اختیاری است اما ما توصیه می کنیم اگر می خواهید خورش خوش رنگ تر با عطر زعفران داشته باشید زعفران را به خورش اضافه کنید. ۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت مرغ زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید.





در حین پختن مرغ سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد کنید سپس با سرد بشویید تا نشاسته های آن به طور کامل از بین برود. نشاسته های روی سیب زمینی باعث می شود که طعم سیب زمینی ها خوب نشود ، ضمنا در هنگام سرخ کردن هم باعث چسبیدن سیب زمینی ها به یکدیگر می شود.

سیب زمینی را در روغن فراوان سرخ کنید و برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی ها می توانید در هنگام سرخ کردن کمی فلفل سیاه و زردچوبه روی آنها بپاشید. توصیه می کنیم روغن اضافی سیب زمینی ها را با استفاده از دستمال حوله ای یا توری فلزی بگیرید.


مرحله نهم

اینکار باعث می شود سیب زمینی های ترد تری داشته باشید. در صورت تمایل می توانید چند عدد گوجه فرنگی هم به همراه سیب زمینی ها سرخ کنید و برای تزیین خورش استفاده کنید. اگر می خواهید خورش غلیظ باشد اجازه دهید مدت بیشتری روی حرارت بماند تا آب اضافی آن تبخیر شود.


مرحله دهم

البته توصیه می کنیم خورش را بیش از حد غلیظ نکنید که دیگر هیچ آبی درون قابلمه باقی نماند. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا در خورش خوری بکشید و با سیب زمینی های سرخ شده تزیین کنید ، سپس به سلیقه خود به همراه زرشک پلو ، باقالی پلو یا برنج ساده سرو کنید.





مرغ ساده قره قروتی

قره قروت و یکم با آب حل کن با نمک و فلفل بزن مرغ ها بعد تو ظرف بچین یه لیوان آب جوش و کره و زعفرون دم داده بریز تو ظرفت و سرش بذار،  رو گاز دوساعت قشنگ بپزه و زیر و روش کن

من مثل بیرون بر درست میکنم

مرغ رو با پیاز خورد شده و فلفل دلمه و هویج و ادویه کاری و زردچوبه و نمک رب می ریزم تو قابلمه آب می ریزم تا بیاد رو سر مرغ وقتی پخت در میارم ابش ک رفت سرخش میکنم آب مرغ هم ب عنوان سس مرغ می ذارم پای سفره

 کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

مرغو بذار با ابلیمو نمک زردچوبه فلفل بجوشه  بعد تو روغن سرخشون کن و تو همون روغنت پیاز، هویج ...

منم دقیقا همین جوری درست میکنم منتها بجای چوب دارچین برگ بو میندازم

یه دستور بهت میدم یعنی عاشقش میشی ها فقط کافیه یه بار امتحان مرغ اصلا بوی بد نمیگیره 

مرغ رو با یه پیاز درسته و یدونه سیر و نمک و زردچوبه بزار بپزه(زیاد نه که کامل بپزه)بعد آبش رو بریز و مرغ رو در بیار داخل روغن سرخ کن و بزارش کنار واسه سسش فلفل دلمه و هویج و پیاز نگینی استفاده کن و نمک و فلفل سیاه و رب  بریز و مرغارو بزار و دو تا هل بنداز داخلش تا با حرارت پایین خوب بپزه معرکه میشه😍



هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز