2777
2789

کسی دوست داره ازدواج مجدد کنه 

آقایون منظورمه

یا قید ازدواج رومیزنن

خودم دوساله جدا شدم  مورد زیاد معرفی ولی شرایطهاشون خوب نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه همیشه تو نیاز ادمی هست بالاخره هرچقدرم کار کنی و موفق بشی باز نیاز داری که یکی باشه تا ارامش بده بهت و حس خوب بگیری ازش تو زندگی و تو شرایط مختلف کنارت باشه. قطعا من باشم میکنم

ازدواج مجدد بنظرم کار درستی نیست

وا!چرا؟

من خودم مجردم ولی بنظرم خیلی حرفتون بی منطق بود

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

بنظر من همه ادما خوبن هیچکس ادم بدی نیست . فقط شیوه اخلاقمون چون متفاوته باعث میشه سوتفاهم بشه 

چون ما بلد نیستیم روی خوب بقیه رو با یه سری اخلاق خاص ببینیم

تازه مگه هر کی ادم خوبه میخاد ازدواج کنه؟!

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
وا!چرا؟ من خودم مجردم ولی بنظرم خیلی حرفتون بی منطق بود

من نظر خودمو گفتم عزیزم با توجه ب خلق و خوی خودم اینطوری فک میکنم ک دوباره ازدواج کردن و وارد زندگی متاهلی شدن جالب نیس دوستی و رابطه گرفتن هبچ مشکلی نداره اما اینکه مجدد بری توی مسئولیت زندگی متاهلی و ... بنظرم خیلی مسخره میاد

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
بنظر من همه ادما خوبن هیچکس ادم بدی نیست . فقط شیوه اخلاقمون چون متفاوته باعث میشه سوتفاهم بشه  ...

تابحال شرایط مناسب. حداقل نرمال نبود

واسه ازدواج مجدد م عرض میکنم

دوساله جدا شدم

حق من وهرکس دیکه زندگی هست

چرا کار درستی نیست؟ باید تا اخر عمر تنها وافسرده وشکست خورده بمونن؟  

نه کی میگه تنها بمونن؟؟؟متوجه صحبت من نشدید میگم اینکه دوباره خودتو درگیر زندگی متاهلی و شریک مشکلات و حتی خوشی دیگری کنی واسه کسی ک قبلا تجربه این چیزای زندگی مشترک رو داشته کار اضافیه دیگه😂

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو