تو جمع شوهرم بهش یه چیزی گف بهش بر خورده در صورتی که من چیزی نگفتم داشتم به بچم غذا میدادم حالا با منم سر سنگینه ، خب به من چه ربطی داره!!! یه سری قبلا دعواش شده بود اومدم اشتیشون بدم برگشت گفت ما مادر پسریم تو دخالت نکن پس حالا چرا به من بی محلی میکنه ! توقع داره مدام زنگ بزنم بهش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش همون موقع یه حرفی جمله ای میگفتی که بفهمه تو موافق حرف پسرش نیستی
یه سری شد من مخالفت کردم بعد برگشت بهم گفت چرا جلو بچه اقتدار شوهرتو خورد میکنی مخالفت میکنی باید بری پنهون از بچت باهاش حرف بزنی ،سر همین من کلا اونجا میرم سکوت میکنم
به نظرم اگه یه بار گفتن بهت تو کارما دخالت نکن، من اگه جات بودم اگه همیدیکه رو هم میزدن میکشتن بهشون بی توجه میبودم و هیچ عکس العملی نشون نمیدادم، بعد اگه یه وقت بهم میگفتن چرا بی توحهی هخون حرفشون رو مث پتک میزدم تو سرشون، تو هم همین کار رو کن عزیزم، زیاد توجه کنی بی ارزش میشی براشون