2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خودشو برام زده تو برق😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی بی چاکو دهنه ، درصورتی که شوهرم اصلا رابطش باهاش خوب نیست و پشتمه ولی واقعا ازش میترسم

از مادرشوهر من ترسناک تره؟ همش پیش جادوگراست

تا الانم حدود ۶،۷ بار ازدواج کرده

من فیتیله پیچش کردم گذاشتمش کنار 

کاش همون موقع یه حرفی جمله ای میگفتی که بفهمه تو موافق حرف پسرش نیستی

یه سری شد من مخالفت کردم بعد برگشت بهم گفت چرا جلو‌ بچه اقتدار  شوهرتو خورد میکنی مخالفت میکنی باید بری پنهون از بچت باهاش حرف بزنی ،سر همین من کلا اونجا میرم سکوت میکنم

💙
بدبختی خودم بی زبونم

خیلی باید مراقب باشی

نمیگم بی ادبی کن یا قطع رابطه کن

اما باید مواظب زندگیت باشی

مادرشوهرم داشت کار مارو به طلاق میکشید منم از دست از سر به زیری برداشتم و خودمو زندگیمو نجات دادم

از چشم من میبینه در صورتی که خدا شاهده من همیشه به شوهرم میگم چیزی نگو بعدا ناراحت شه شر درست کنی

تو اصلا حرفی نزن دخالت نکن اگر چیزی گفت درد دل کرد بگو دعوای مادر پسری بمن مربوط نیست دخالت نمیکنم .گیر نده بهش چکارش داری زنگ میزنی بهش  محلش نده 

یه سری شد من مخالفت کردم بعد برگشت بهم گفت چرا جلو‌ بچه اقتدار  شوهرتو خورد میکنی مخالفت میکنی ...

سکوت همه جا خوب نیس اگر مشکلی دعوایی حرفی پیش میاد بین اونا سکوت کن طرف شوهرت باش

اره خیلی بی چاکو دهنه ، درصورتی که شوهرم اصلا رابطش باهاش خوب نیست و پشتمه ولی واقعا ازش میترسم

چرا میترسی برات مهم نباش اصلا خودت ضعیف نکن در برابرش 

جوابش بده چیزیم گفت محترمانه

به نظرم اگه یه بار گفتن بهت تو کارما دخالت نکن، من اگه جات بودم اگه همیدیکه رو هم میزدن میکشتن بهشون بی توجه میبودم و هیچ عکس العملی نشون نمیدادم، بعد اگه یه وقت بهم میگفتن چرا بی توحهی هخون حرفشون رو مث پتک میزدم تو سرشون، تو هم همین کار رو کن عزیزم، زیاد توجه کنی بی ارزش میشی براشون