2777
2789
عنوان

نازنینم بمون

201 بازدید | 16 پست

قربون قلبت بشم بمون برام مامانی

نمی دونم دختری یا پسر

نمی دونم قراره اسمت چی باشه

نمی دونم چه شکلی هستی 

من از تو فقط یه صدای قلب شنیدم و بس

من عاشق اون ضربان قلبم

بمون برام

قسمت می دم بخاطر گریه های شبونه هفت سال انتظارم بمون

بخاطر زجه زدن های زیر پتو توی بیمارستان بعد از هر بار سقط بمون

تو رو قسمت می دم به ساعت های زیاد انتظار پشت در مطب ها بمون

قسمت می دم به همه گریه های تو روضه ها بمون

قسمت می دم به چشم های که سالهاست تو خوابم موهاتو شونه زده بمون

بخاطر همه خنده های از ته دل وقتتو رویاهام دیدمت و بیدار شدم و از بیداری بدم اومد بمون

بخاطر عشق من و بابا بمون

بخاطر من بمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه حس خیلی قوی به من میگی امسال بچتو سالم تو اغوش میگیری انشاالله

یعنی می شه اینبار به حای رفتن برای سقط تو بیمارستان . برای تولدش برن بیمارستان

می شه بجای این که موقع ترخیص یه عالمه نسخه و یه ارجاع به پاتولوژی خودش تو بغلم باشه

یعنی می شه اینبار به حای رفتن برای سقط تو بیمارستان . برای تولدش برن بیمارستان می شه بجای این که مو ...

اره عزیزم معلومه که میشه از رحمت خدا ناامید نباش شما سنی نداری یکی از فامیلای من تو ۴۸ اینا رفت تهران یه پسر اورد با ivf بعدم همون موقع تخمک فریز کرد انگار الان  دختر بارداره اصلا ناامید مباش حس من خیلی قویه

اره عزیزم معلومه که میشه از رحمت خدا ناامید نباش شما سنی نداری یکی از فامیلای من تو ۴۸ اینا رفت تهرا ...

دخورم تو ۱۳ هفتگی رفت ‌و داغش تا ابد هست

مرحم قلب من فقط تو آغوش گرفتن دوباره اونه

همه بهم می گن دیوونه شدی که مثه یه جوون براش اشک می ریزی ولی دست خودم نیست برای من هیچ فرقی بین اون دخترک ۱۳ هفته با یه فرزند که بزرگش کرده باشی وجود نداره 

قلب من با دختر مرد

من هر روز منتظر برگشتشم ۲۵۰ روزه آسمونی شده من ۲۵۰ روزه اشک می ریزم تنها کسی که بهم حق می ده برای این گریه ها همسرم

حتی مادرم خسته شده از گریه هام

چشمام ضعیف نبود الآن بدون عینک اصلا نمی تونم خوب جایی رو ببینم 

می. دونم کمتر کسی باور می کنه اما من ۲۵۰ روزه دارم گریه می کنم

دخورم تو ۱۳ هفتگی رفت ‌و داغش تا ابد هست مرحم قلب من فقط تو آغوش گرفتن دوباره اونه همه بهم می گن د ...

عزیز دلم حق داری ولی باید خودتو اروم کنی تا شرایط بدون استرس و شادی داشته باشی شاید باورت نشه ولی این استرس و ناراحتی خوب نیست  یکی از دوستانم چند سال برای بارداری اقدام کرد تو هر اقدام خیلی استرس داشت که میشه یا نه تا اینکه گفت ولش کن شاید به صلاح نیست و خودشو از استر رها کرد بعد یک ماه باردار شد باورت میشه؟؟ الان همه مشغله ها و استرس هاتو بذار کنار به خودت بگو خدا بزرگهذعلم پیشرفت کرده هر مشکلیم باشه انشاالله قابل حله و خودتو سرگرم کن به کاری نذار تو تهایی افکار منفی بیان سراغت انشاالله همه چیز درست میشه و امسال بهترین خواهد بود برات به لطف خدا