2777
2789

دوستان دیشب شوهرم مقداری زیادی عرق خوردع امروز که از خاب پاشدم دیدم کلی بالا میاره گلاب به روتون و اینکه رنگ پریدست چهرش سردرد شدید داره چی کنم براش من هیچی نمیدونم واقعا میترسم !!!

بگید چی بدم بهتر شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستی شب نیارزد به بامداد خمار کاریش نداشته باش به مرور بهتر میشه  زیادی خورده

اخه خیلی بالا میاره میتررررسمممم واقعاااا  

من خیلی ترررس از دست دادن دارم چون بهترین کس زندگیمو از دست دادم مادرم💔

سلام. تا میتونید بهش آب بدید و عسل که بخوره چون بدنش با الکل نا سازگاری داره میاره بالا چیزی نیست ولی بهتره ببریدش درمانگاه خصوصی بهش سرم وصل کنن بعد اگه آدمای خوبی باشن واسش مسمومیت غذایی می‌نويسن 

سلام. تا میتونید بهش آب بدید و عسل که بخوره چون بدنش با الکل نا سازگاری داره میاره بالا چیزی نیست ول ...

مرسی عزیزم میخاستم با 115 تماس بگیرم همسرم گفت ولش الان میان میبرن بدتر شلاقم میزنن

بدنش روگرم نگه دار 

به پهلو بخوابونش استفراغ کرد نره ریه اش

تند تند آب بده بخوره ولی یه جا یه لیوان نه. چون بالا میاره یک سوم لیوان بده بعد یه کم بگذره دوباره بده

تند تند اب بخوره بره دستشویی دفع بشه زمانش باید بگذره

برادر و پدرش رو اگه تونستی بگو بیان پیشش ولی اگه واسه زندگیتون مشکلی پیش نیادها