2777
2789
عنوان

پول توجیبی از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 135 پست
والا ماهی سه تومن عالیه  چی میخای پس؟ اینکه سختگیری میکنه درست ولی خب انتظار داشتی درماه بیا ...

قبلا خودم سرکار میرفتم الان نه، پول و میده اما بعد خرج کردن صدبار میگه چیکارش کردی، ذخیره کن بتونی طلا بخری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم با سه تومن زندگی یکماه خانواده رو میچرخونن

باور میکنی خواهرم با س تا بچه با دو تومن زندکی رو میچرخونه 

اَِیَِمَِـَِہَِ و جَِهَِنَِمَِ تَِرَِسَِتَِنَِ چَِمَِاَِنَِ اَِیَِرَِـَِہَِ بَِهَِشَِتَِهَِ
منم میخااااام

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-امد-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردنش-و-نکات-مهم-خانه-داری?postId=270539226

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

فقط طلاق این چ وضعیه خدایی شوهرت داره 

شوهرفقط مثل شوهرخودم

ک ماهی پنجاه ب زور برای آرایشگاه بهم میده😂😂😂والانم ک بیکاره نون خوردنم نداره

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات

ماهی ۳ میلیون فقط خرج خودت میکنی؟ عزیزم چه خبره اخه ماهی۲ تومن موارد پوستی؟ اکثر ارایشگرا  و دکترا هرماه میکشوننت که پول بگیرن ازت 

چشم رو هم بذاری بچت  بزرگ شده و باید تو این شرایط حامیش باشی، حداقل هر ماه یه تیکه کوچولو ازین سکه پارسیانا بخر یا قرعه کشی شرکت کن بدهکار کن خودتو تا مجبور بشی پس  انداز کنی

قبلا خودم سرکار میرفتم الان نه، پول و میده اما بعد خرج کردن صدبار میگه چیکارش کردی، ذخیره کن بتونی ط ...

خوب راست میگه یکم طلا بخر هر ماه واقعا لازم نیست خرج پوست کنی 

چند ماه یک بار خرج پوستت کن 

اینم بگم نباید بپرسه کاره اونم زشته 

اَِیَِمَِـَِہَِ و جَِهَِنَِمَِ تَِرَِسَِتَِنَِ چَِمَِاَِنَِ اَِیَِرَِـَِہَِ بَِهَِشَِتَِهَِ