2777
2789
عنوان

همه مامانا لطفا بیایین

318 بازدید | 44 پست

دوستانیکه دختر ۸ ساله دارن دختراتون چه کارهای هنری بلدن . خیلی دوست دارم از بعد پایان امتحانات مدرسه کلاس هنری بفرستم ولی نمیدونم چی باشه 

کلاس چرتکه میره و خیلی دوست داره . درمورد کلاس موسیقی هرچقدر من و باباش بهش میگیم میگه علاقه ای ندارم نمیدونم چرا اینجوری میگه 

عاشق ورزشه میخوام بفرستم از تابستون  و کلاس زبان بفرستم ولی شماها کمکم کنین که چه کارهای هنری یا کلاسهای مفید برای آینده شون میفرستین

اینم بگم دخترم عاشق کارهای هیجانیو و شاد هستش یه جا نشستن دوست نداره🙏🙏🙏🙏

کلاس چرتکه ترم چنده؟؟ از چن سالکی میره

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم ۹سالشه ، ۲ساله میره ورزش اول ژیمناستیک بعد تکواندو، هر چی خودش علاقه داره بفرستش

میگن ژیمناستیک قد رو کوتاه میکنه. صفحه رشد زود بسته میشه 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

کلاس چرتکه ترم چنده؟؟ از چن سالکی میره

از اول تابستون میره عزیزم کلاس اولو تموم کرده بود تازه الان ترم ۳ هستش ولی ترم اول جز ترم حساب نمیشد ویه پیش نیاز بود  ودرحقیقت ترم ۴ میشد. خیلی علاقه داره کلا تو ریاضیش دخترم عالی بود وعالیترم شده . الانم جدول ضرب تا ۵ یادگرفته

من چیزی نشنیدم، ولی حالا دخترم تکواندو میره

نه ربط نداره فقط چون قد بلندا نمیتونن ژیمناستیک کار کنن اکثرا اونایی ک قدشون کوتاه تره موفق میشن بخاطر اون این طور فک میکنن

دختر من ژیمناستیک میرفت تابستون کلاس شنا رفت الانم هفته ای دوبار کلاس رقص میبرمش .بعد عیدم کلاس زبان ...

خیلی خوبه عزیزم . ژیمناستیک چند وقت رفت 

کلاس رقص خوبه

منم میخوام بعد ازتمام شدن امتحاناتش حتما کلاس زبان بفرستم

دختر من ژیمناستیک میرفت تابستون کلاس شنا رفت الانم هفته ای دوبار کلاس رقص میبرمش .بعد عیدم کلاس زبان ...

موفق باشه، من با کلاس زبان و چرتکه زیاد موافق نیستم، اخه تو مدرسه اینقد درس میخونن. ورزش باعث شادابی میشه