2777
2789
عنوان

کمک ابگوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 30 پست

من پیاز با گوشت و نخود میزارم بپزه وقتی گوشتت پخت دمبه وپیاز میکوبم ادویه هم میزنم با رب مرزه هم مریزم سیب زمینیشم میریزم تا کامل جا بیفته تا حالا تفت ندادم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
خدا کنه بد نشه آبروم در خطره

نه خوب میشه نگران نباش فقط یه پیاز خام درسته بنداز توش فردا هم یه دونه گوجه بنداز

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امشب آبگوشت پختم

پر استخون ریز🥺

چیکار کنم؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
کاش منم همین کار میکردم

من کلا دوستدارم گوشت تفت بخوره بوی بد گوشت گرفته میشه مطمئن باش خوشمزه میشه سبزی خشک مرزه و ترخون اخر سر بریز توش زیاد نه یه قاشق غذاخوری کافیه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
عه الان بندازم 

اره پیاز رو الان بنداز 

من امشب آبگوشت پختم پر استخون ریز🥺 چیکار کنم؟؟

مگه نخوردی شماهم برای فردا گذاشتی اشکال نداره بگو شوهرت استخونا در بیاره اگه کامل پخته بشه موقع کوبیدن له میشه نترس 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
مگه نخوردی شماهم برای فردا گذاشتی اشکال نداره بگو شوهرت استخونا در بیاره اگه کامل پخته بشه موقع کوبی ...

شوهر ندارم

پختم واسه نهار فردا 

خیلی ریز ریزه تو بافت گوشت پره یه تیکه خوردم ده تا ریز توش بود

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
شوهر ندارم پختم واسه نهار فردا  خیلی ریز ریزه تو بافت گوشت پره یه تیکه خوردم ده تا ریز توش بو ...

موقع کوبیدن قشنگ بکوب له میشه چطور داخل اینقدر نرمه استخون داشته منم به هوس انداختین فردا شب درست میکنم 

موقع کوبیدن قشنگ بکوب له میشه چطور داخل اینقدر نرمه استخون داشته منم به هوس انداختین فردا شب درست می ...

فک کنم موقع خرد کردن با ساطور لهش کرده بودن

منم حسابی شستم ولی یخ زده بود متوجه نشدم بعدشم زیاد پخت 

نوش جان

فک کنم موقع خرد کردن با ساطور لهش کرده بودن منم حسابی شستم ولی یخ زده بود متوجه نشدم بعدشم زیاد پخت ...

مشکلی نداره عزیزم له میشن نوش جانت