2777
2789

بعد از اتمام ثبت نام همسرم گفت مبارکه خیلی حس خوبی گرفتم. همسرم شارژ شد. گفت نذرم بوده . بعدم گفت اگر ایشالا همه چیز خوب پیش بره و به ما بدن جوری باهاش برخورد میکنم که کسی جرات نکنه به بچم بگه بالای چشمت ابرو هست. دوستان دعا کنین که واجد شرایط باشیم خودمون یک دختر سه ساله داریم و یک پسر همسن دخترم میخایم که مثل دوقلو با هم بزرگ شن. التماس دعای فراوان دارم 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدررقشنگ

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

اول این که خیر ان شالله. 

دوم این ک چون خودتون بچه دارین قیعت شرایط براتون سختتر هست. 

سوم چرا خودتون باردار نشدین؟ 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
چرا خودتون پسردار نمیشین؟

دیگه حوصله و‌توان بارداری ندارم. بعدم همسرم میگه وقتی میشه یک بچه معصوم و اورد بزرگ کرد دیگه جرا بچه بیاری رو دنیا

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

دختر دارین چ جراتی دارین میخواین پسرمردمو بیارین اون همیشه بچه نی و بزرگ میشه . حس خواهر برادری چون از یک خون هستن با این ها فرق میکنه 

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم)