الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم یه سوال دیگه من الان ۴ سی سی رو چطور اندازه بکیزم؟
ببین یه تایمی شروع کن که بچه بیدار باشه و اذیت نشه الان که دیره ،ولی اصولا شربت ها خودشون درجه اندازه گیری دارن و سی سی رو دارن حتی بعضی هاشون سرنگ هم دارن ،معمولا با سن نوزاد هماهنگ می کنن و به نسبتبش انتی بیوتیک می دن .بعضی دکتر ها تعریف متفاوتی از اندازه گیری دارو دارن فردا یه سرنگ پنج بخر و اگر می تونی و دسترسی داری به سر برو پیش دکتر دقیق بگو دکتر منظورتون همینه با همین سرنگ چهار سی سی بکشم ؟ این بهترین راهه ولی اصولا همینه .
الان کلی دارم تحقیق میکنم یه عده میگن بده یه میگن خوبه،ولی نتیچه کلی گرفتم بدم ،از بدو تولد دخترم پی ...
عزیزم به حرف های مجازی توجه نکن ،چرا ندی ؟ بچه ریه ش عفونی شده و خطرناکه .بچه ها ریشون پر خلط میشه و گاهی فقط با فیزیوتراپی و آنتی بیوتیک باید درمان کرد .یعنی فوق تخصص نمی دونه ؟ انتی بیوتیک درمانه و کلی خدمت به نوع بشر کرده .دکتر شما جای درستی داده ،ببین بچه شما الان داره از شکم نفس می کشه .یعنی چی ؟ یعنی اینکه اگر شکمش رو بزنی بالا ریه بالا پایین نمی ره شکم بالا پایین می ره .
دختر سه ساله دارم ازبس مواظبش بودم خداروشکر تاحالا سرمانخورده یا اگر خورده جزئی بوده براهمون اطلاعات ...
خوب بچه با بچه فرق داره ،سرما خوردگی هم واکنش طبیعی بدن به محیط اطرافه دیگه ،نگرون نباش ،خوب میشه و همه چی یادت می ره ،فقط مواظب باش .خوبه که مشورت بگیری تو مجازی منم این کاررو می کنم ولی درنهایت فقط پزشک می تونه بگه صلاح کار چیه .وگرنه تو مجازی هیچ کس نه بچه شمارو معاینه کرده و نه صلاحیت تجویز نسخه داره .اگر هم دلت راضی نیست از دکتر می تونی زنگ بزنی چند تا مرکز کودکان و بپرسی و صلاح و مشورت کنی ولی مطمئن باش دکتر اطفال تا الان کلی بچه دیده
بله واقعا حرفات خیلی لهم ارامش داد ممنونم ازت منو از سردرگمی نجات دادی این شربت رو تا چن روز بهش بد ...
خواهش می کنم ،این که چند روز بدی حتما از دکتر بپرس ،سه روز که کمه ،باید طول درمان کامل بشه وگرنه بدن نسبت به انتی بیوتیک مقاوم میشه .حتما فردا هم سی سی رو بپرس و این که چه مدت بدی .