2777
2789
عنوان

اموکسی کلاو بر ای نوزاد ۶ ونیم ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 8495 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندادنش خطرناکه ،دور از جون کلی بچه کوچولو تو بیمارستان برای درگیری ریه بستری میشن .

الان کلی دارم تحقیق میکنم یه عده میگن بده یه میگن خوبه،ولی نتیچه کلی گرفتم بدم ،از بدو تولد دخترم پیش خودش ویزیت شده حتما لازم دونسته که داده

ممنون عزیزم یه سوال دیگه من الان ۴ سی سی رو چطور اندازه بکیزم؟

ببین یه تایمی شروع کن که بچه بیدار باشه و اذیت نشه الان که دیره ،ولی اصولا شربت ها خودشون درجه اندازه گیری دارن و سی سی رو دارن حتی بعضی هاشون سرنگ هم دارن ،معمولا با سن نوزاد هماهنگ می کنن و به نسبتبش انتی بیوتیک می دن .بعضی دکتر ها تعریف متفاوتی از اندازه گیری دارو دارن فردا یه سرنگ پنج بخر و اگر می تونی و دسترسی داری به سر برو پیش دکتر دقیق بگو دکتر منظورتون همینه با همین سرنگ چهار سی سی بکشم ؟ این بهترین راهه ولی اصولا همینه .

✔️ خبرنگار 
ببین یه تایمی شروع کن که بچه بیدار باشه و اذیت نشه الان که دیره ،ولی اصولا شربت ها خودشون درجه انداز ...

مممون گلم خیلی مهربونی که جوابمو دادی،خدا حاجت روات کنه انشالله

الان کلی دارم تحقیق میکنم یه عده میگن بده یه میگن خوبه،ولی نتیچه کلی گرفتم بدم ،از بدو تولد دخترم پی ...

عزیزم به حرف های مجازی توجه نکن ،چرا ندی ؟ بچه ریه ش عفونی شده و خطرناکه .بچه ها ریشون پر خلط میشه و گاهی فقط با فیزیوتراپی و آنتی بیوتیک باید درمان کرد .یعنی فوق تخصص نمی دونه ؟ انتی بیوتیک درمانه و کلی خدمت به نوع بشر کرده .دکتر شما جای درستی داده ،ببین بچه شما الان داره از شکم نفس می کشه .یعنی چی ؟ یعنی اینکه اگر شکمش رو بزنی بالا ریه بالا پایین نمی ره شکم بالا پایین می ره .

✔️ خبرنگار 
عزیزم به حرف های مجازی توجه نکن ،چرا ندی ؟ بچه ریه ش عفونی شده و خطرناکه .بچه ها ریشون پر خلط میشه و ...

دختر سه ساله دارم ازبس مواظبش بودم خداروشکر تاحالا سرمانخورده یا اگر خورده جزئی بوده براهمون اطلاعات اصلا ندارم راجب دارو ...این طفلی هم ۶ ونیم ماهشخ فرت وفرت مریض میشه

دختر سه ساله دارم ازبس مواظبش بودم خداروشکر تاحالا سرمانخورده یا اگر خورده جزئی بوده براهمون اطلاعات ...

خوب بچه با بچه فرق داره ،سرما خوردگی هم واکنش طبیعی بدن به محیط اطرافه دیگه ،نگرون نباش ،خوب میشه و همه چی یادت می ره ،فقط مواظب باش .خوبه که مشورت بگیری تو مجازی منم این کاررو می کنم ولی درنهایت فقط پزشک می تونه بگه صلاح کار چیه .وگرنه تو مجازی هیچ کس نه بچه شمارو معاینه کرده و نه صلاحیت تجویز نسخه داره .اگر هم دلت راضی نیست از دکتر می تونی زنگ بزنی چند تا مرکز کودکان و بپرسی و صلاح و مشورت کنی ولی مطمئن باش دکتر اطفال تا الان کلی بچه دیده 

✔️ خبرنگار 
خوب بچه با بچه فرق داره ،سرما خوردگی هم واکنش طبیعی بدن به محیط اطرافه دیگه ،نگرون نباش ،خوب میشه و ...

بله واقعا حرفات خیلی لهم ارامش داد ممنونم ازت منو از سردرگمی نجات دادی

این شربت رو تا چن روز بهش بدم؟۳ روز کافیه؟

بله واقعا حرفات خیلی لهم ارامش داد ممنونم ازت منو از سردرگمی نجات دادی این شربت رو تا چن روز بهش بد ...

خواهش می کنم ،این که چند روز بدی حتما از دکتر بپرس ،سه روز که کمه ،باید طول درمان کامل بشه وگرنه بدن نسبت به انتی بیوتیک مقاوم میشه .حتما فردا هم سی سی رو بپرس و این که چه مدت بدی .

✔️ خبرنگار