بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌
همین۳روز پیش😂فرداش هم تولدش بود. ناهار اورده بودم سفره پهن کردم به پسرمم قبلش غذا داده بودم. یهو اومد گفت این همه برای کیه گفتم برای کیه دیگه من و تو. گفت مگه نخوردی گفتم نه فقط بچه خورده. گفت چته چرا اینجوری حرف میزنی. منم یهو زارت زدم زیر گریه(نزدیک پریودم بود🤣) اونم هی میگفت بخور الکی گریه نکن و اینا. اصلا نمیتونستم بخورم گفت پس پاشو برو تو اتاق تا من راحت ناهارمو بخورم. گفتم نمیرم همینجا میشینم به تو ربطی نداره. یکی اون گفت یکی من گفتم هفت جد و آباد همو نابود کردیم😂 بعد یک ساعتم آشتی کردیم ولی من سر سنگین بودم اونم گرفت خوابید. منم با پسرم مشغول بودم دیدم بیدار شد گفت بیا اینجا رفتم پیشش محکم بغلم کرد زد زیر گریه گفت خواب دیدم میخاستی زن یکی دیگه بشی🤣🤣🤣🤣انقدر تو خواب گریه کردم. گفتم خواب بوده آروم باش حالا هم که من یه شوهر گنداخلاقی مثل تو دارم نترس😂دیگه همدیگرو بوسیدیم همه چی تموم شد🤪
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤