2777
2789

شب بخیر خانوما من سی سالمه تو شهر ما و مخصوصا فامیلای ما همه تو این سن مزدوجن و؛حالا من خونه تنهام ینی بقیه رفتن سر زندگیشون فقط من موندم ببخشید اینارو گفتم که شرایطمو بدونین؛ چن جا رفتم سرکار بدرد نمیخورد ازنظر جسمی بهم فشار میومد ؛ حالا یه آگهی دیدم منشی ۸تا۲ ولی نیاز به مهارت و سابقه نداره ولی شاید تهش یه تومن برام بمونه اگهی های دیگه همه سابقه کار میخوان ؛حالا خیلی از نظر روحی حالم بده واقعا حقوقش برام مهم نیس بنظرتون برم یکم سرگرم شم از محیط خونه بیام بیرون؟لطفا راهنمایی کنین

بوی اولین بارون پاییزی وقتی نفس عمیییق میکشی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حقوقش خوبه برو

میتونی کار هنری هم انجام بدی تو خونه که حوصلت سرنره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ببین اگه مطمئنی بعنوان ۱ منشی ازت سو استفاده نمیشه برو

بعدن کاری و برو انجام بده ک شان اجتماعیش بالاتر باشه با ادمای سطح بالاتری اشنا بشی

آن کس که نداند و نداند که نداند ،،،،در جهل مرکب ابدالدهر بماند

نه نمیرم چون هم اینطوری با این حقوق مزخرف رو میدیم دست کارفرماها  

انقد تو کار کردن ادم خسته میشه و انرژیش میره ک چندرغاز ب چشم نمیاد و عاصی میشی 

من قبلن ب هوای سرگرم شدن خیلی رفتم و اومدم ولی الان عمرن برمم و نخاهم رفت

داستان اشنایی رونالدو با زنشو شنیدی؟😂😂

دختره بی پول بوده اینقد ک هونه اشنراکی گرفته بودن و بادمترو میومده میرفته،

دلی فروشندهی ۱ بزند مشهور بوده

گوچی

رونالدون ک خب مارک پوش دیدهش خوشش اومده

نتیجه اخلاقی😎🤭

جایی برو سر کار. ک ادماس سطح بالا رفت و امد کنن،حتی شده فروشنده یه فروشگاه مارک😂😇

آن کس که نداند و نداند که نداند ،،،،در جهل مرکب ابدالدهر بماند

مصاحبه کردی؟ قبول کرده ک بری؟ محیطش پسندت بود با رییس؟ 

گاهی برا سرگرمی و خوشحالی میری ولی رییست ادم مزخرف از اب در میاد

من پول برام مهم بود واقعا و محبور بودم همه چی رو تحمل کنم الان از کار فراریم فکر مکنم همه مث این چنتا هز کارفرماهام مزخرفن 

روانتو در نظر بگیر اگر پول مهم نیس 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم