2777
2789

شب بخیر خانوما من سی سالمه تو شهر ما و مخصوصا فامیلای ما همه تو این سن مزدوجن و بچه دارن حتی دوستام اوناییم که ازم کم سن ترن ازدواج کردن؛حالا من خونه تنهام ینی بقیه رفتن سر زندگیشون فقط من موندم ببخشید اینارو گفتم که شرایطمو بدونین؛ چن جا رفتم سرکار بدرد نمیخورد ازنظر جسمی بهم فشار میومد ؛ حالا یه آگهی دیدم منشی ۸تا۲ ولی نیاز به مهارت و سابقه نداره ولی شاید تهش یه تومن برام بمونه اگهی های دیگه همه سابقه کار میخوان ؛حالا خیلی از نظر روحی حالم بده واقعا حقوقش برام مهم نیس بنظرتون برم؟لطفا راهنمایی کنین

بوی اولین بارون پاییزی وقتی نفس عمیییق میکشی ...

یه مدت برو اگه دیدی بهتر شدی بمون

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقول قدیمی ها کار از تو کار درمیاد

حضور تو اجتماع حال روحی رو خوب میکنه

استقلال مالی چه یه میلیون باشه چه ده میلیون لذت بخشه

بنظرم برو آخرسال بعد این دوماه حقوقتم زیاد میشه احتمالا

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

اول از خدای بزرگ برات می خوام که یک بخت خوب نصیبت شه و قطعا در لحظه حال خوشبختی امیدوارم با ازدواج موفق خوشبخت تر شی 

رفیق منم به قدری زیر بار مسئولیت رفتم و متاسفانه یک جاهایی نتونستم زمانم مدیریت کنم و انگیزه م از دست دادم که گاهی حس می کنم روح ام پریشون هست همه مون به نوعی درگیریم 

اما به نظرم بازم جویای کار باش که به لحاظ اقتصادی هم برای شما صرف داشته باشه و دوستانه و خواهرانه بهت بگم در بحث ازدواج هر دختر خانمی باید معرف خودش باشه بنابراین برات مهم باشه که کجا سرکار بری به نظرم جایی که بیشتر ارباب رجوع داشته باشه و منزلت اجتماعی شما هم حفظ شه 

اول از خدای بزرگ برات می خوام که یک بخت خوب نصیبت شه و قطعا در لحظه حال خوشبختی امیدوارم با ازدواج م ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم 😍اره کار هست ولی به قول تو کجا باشه مهمه برام

بوی اولین بارون پاییزی وقتی نفس عمیییق میکشی ...