2777
2789

زندگی مرفع بدون عشق 

یا زندگی عاشقانه پراز سختی

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی مرفه بدون عشق 

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  

زندگی زندگیه در هر صورت منتظری از یه چیزی زجر بکشی پس ترجیحا تو رفاه زجر بکشم راحت تره

من همون سال که بدنیا اومدم فهمیدم اینجا جای درستی نیست واسه زندگی به این برکت...ولی چه کنیم رفیق زندگی همینه دیگه بالا پایین داره بلاخره تموم میشه سعی کن مثل ستاره دنباله دار نور بدی به این اسمون تاریک و بری🌠☄️
زندگی مرفه بدون عشق 

😉

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
زندگی الانم پر از سختی و بدون عشقه🤣 دعا کنید منم عاشق شم بفهمم چی هس همه میگن

عشق خوب نیست

بعد اینایی که میان تاپیک میزنن شوهرم دوسم نداره شوهرم فلانه کاش هیچی نداشت ولی دوسم دداشت اینا همش م ...

🙃😄😂