2777
2789

😐😐

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعااا ولی اروپا در حال حاضر از همه جا بهتره

باورت میشه من تو نی نی سایت تاپیک خوندم که میگفتن ژاپن و چین حتی از اروپاهم بهترن.افتصاد منظورمه اونجا زندگی میکردن .و خیلی راضی بودن بعد من الان فهمیدم‌ آشنای ما چرا چینو ول نمیکنه حتی اونجا خونه خریده و تمام تجهیزات پزشکیشو خودش شخصی از چین میاره خانمشم متخصص زنانه اونم ار چین خیلی راضیه

باورت میشه من تو نی نی سایت تاپیک خوندم که میگفتن ژاپن و چین حتی از اروپاهم بهترن.افتصاد منظورمه اون ...

چرا که نه چین اقتصاد قدی داره

و ژاپن هم که دیگه یکی از قدرتمندترین کشور های دنیا هست تو هر زمینه

ولی متاسفانه اصلا مهاجر پذیر نیست

چرا که نه چین اقتصاد قدی داره و ژاپن هم که دیگه یکی از قدرتمندترین کشور های دنیا هست تو هر زمینه و ...

اره مخصوصا ژاپن که شنیدم میگن نژاد پرستن از ایرانیا استقبال نمیکنن ولی برخورد چینیا رو نپزسیدم .کاش انقدر ایران گلستان بشه که منو امثال من بخاطر مشکلات اقتصادی تو فکر مهاجزت نباشیم .اسی عزیز امیدوارم موفق باشی.

اره مخصوصا ژاپن که شنیدم میگن نژاد پرستن از ایرانیا استقبال نمیکنن ولی برخورد چینیا رو نپزسیدم .کاش ...

ای کاش واقعااا حالم گرفته اس نمیدونم ارزش داره همه چیزم اینجا بزارم و برم از صفر شروع کنم

انشالا که هر چی خیره براتون پیش بیاد

واقعااا ولی اروپا در حال حاضر از همه جا بهتره

شما چطوری ویزا گرفتی چه شد از ریجکتی در امدین

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖