2777
2789
عنوان

طلا و ماشین بفروشم بدم شوهرم خونه بزرگتر بخره بنام خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 46 پست
چون میگفت تو باید پشتوانت من باشم نه مهریه میومد خونه دو روز دو روز حرف نمیزد منم گفتم گور باباش رف ...

اشتباه كردى خواهر اشتباه خيلى بزرك ديگه بدترش نكن لطفا

دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى  هستم كه تعليق شدم،
چون میگفت تو باید پشتوانت من باشم نه مهریه میومد خونه دو روز دو روز حرف نمیزد منم گفتم گور باباش رف ...

اشتباه کردی دیگه 

گور باباش انقد اخم کنه تا خسته بشه 

برا روی خوش نشون دادن خودتو بدبخت کردی

زن همینجوریشم کنار شوهر بی پشتوانس ..دیگه چ برسه ب اینکه مهرم‌ نداشته باشه

بگو مگه توپشتوانم نیستی خب سه دونگ بزن ک منم خیالم تخت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا از خدای بزرگ میخوام هیچ زنی رو تو شرایطی قرار نده که مهریشو ببخشه بزرگترین درده

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
من‌کسی ندارم جدا بشم حمایتم کنه حتی یه روز میخوام زندگی کنم ولی داره خستم میکنه دیگه واقعا خستم میکن ...

اینجور که گفتی شوهرت به هدفش رسیده😢 .شما که میدونستی پشتوانه نداری چرا مهریه را بخشیدی ؟؟؟

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
اینجور که گفتی شوهرت به هدفش رسیده😢 .شما که میدونستی پشتوانه نداری چرا مهریه را بخشیدی ؟؟؟

چون کسی نیست میخواستم زندگی کنم گفتم درست میشه درستم شد ولی الان دیگه دست گذاشته رو تنها دارایی هام 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

مهریتو بخشیدی تنها سرمایه و پشتوانتم بدی بهش دو روز دیگه هوای طلاق زد خدایی نکرده ب سرس دست خالی میخوای چیکار کنی عاقل باش دوست من...

من به زودی به همه نشون میدم که یک زن هم میتونه قوی باشه میتونه روی پاهاش به تنهایی بایسته من موفق میشم اینو بهت قول میدم پسر مامان 
ما زنا چقدر ساده ایم😥

اره اگه ساده نباشه نمیاد برا اینکه شوهرش اخم‌نکنه مهرشو ببخشه

ب درک ک حرف نمیزنه ب درک ک اخم میکنه 

من جاش باشم اگه رو ب قبله هم میبود مهرمو نمیبخشیدم 

چون کسی نیست میخواستم زندگی کنم گفتم درست میشه درستم شد ولی الان دیگه دست گذاشته رو تنها دارایی هام& ...

اکه کسی بخواد با گرفتن دارایی ها پشتوانه زنش بشه میخوام صد سال پشتوانه نشه پشتوانه این جوری اعتباری نداره

چون کسی نیست میخواستم زندگی کنم گفتم درست میشه درستم شد ولی الان دیگه دست گذاشته رو تنها دارایی هام& ...

شما داری چوب سادگیتو میخوری . چی درست بشه بابخشیدن مهریه اخلاقش عوض بشه اگه خواهرم بودی یه سیلی محکم میزدم تو گوشت البته ببخشی ها اعصابم ریخت بهم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
اصبا همچین مرد هایی چه طور روشون میشه میگن بیا مهرت ببخش اخه🙄

بخدا بعضی مردا خیلی سیاست دارن فکر همه جا رو میکنن

شوهر من اصلا نمیدونه چنتا سکه مهر دارم یه بار بش گفتم میدونی مهریم چقده گفت ن بخدا