2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه..حتما به صورتشون میاد این مدل،مثلا به بعضی چهره ها با توجه به فرم اولیه بینی خودشون نوک تیز می ...

دقیقا... این نوک گرد بود یا تیز؟ 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
چند وقته عمل کرده قیمت جدید از سلطانی فر نداری عزیز؟

یک سال و یک ماهه فکر کنم نه عزیزم قیمت جدید ندارم ازش

فکر کنم بعضی ها رو قبول نمیکنه عمل کنه باید بری مطبش خودت ببینی خوشت میاد یا نه

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
دقیقا... این نوک گرد بود یا تیز؟ 

تیز بود..من خودم عاشق گرد هستم ،گرد ادمو بیبی فیس تر نشون میده .البته فرم اولیه بینی خودمم گرد بوده.در کل ادم باید مطابق با چهارچوب اولیه بینی خودش عمل کنه تا غیرطبیعی نشه تو صورتش.من بینی های خیلی کوچیک و نوک تیزو نمیپسندم ،از مد میفته و با اجزای چهره هم تناسب ندارن اکثرا

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
تیز بود..من خودم عاشق گرد هستم ،گرد ادمو بیبی فیس تر نشون میده .البته فرم اولیه بینی خودمم گرد بوده. ...

این بینیش خیلی کوچیک نیست ها چون بینی خودش هم کوچیک بود اینطوره

الان هستی یه عکس دیگه بذارم از دوستم ک یک ماهه عمل کرده بگی بینیش تیزه یا گرد؟ چون منم میخوام عمل کنم یکی میگه تیز خوبه یکی میگه گرد... 

هستی زود بذارم و پاک کنم؟ 

این بینیش خیلی کوچیک نیست ها چون بینی خودش هم کوچیک بود اینطوره الان هستی یه عکس دیگه بذارم از دوست ...

هستم عزیزم.بینی ایشون خوب بود به نظرم شبیه به بینی اولیه خودشون بوده فقط سایزش کوچیکتر شده که همین درسته.منظورم از کوچیک بینی دوستتون نبود.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
هستم عزیزم.بینی ایشون خوب بود به نظرم شبیه به بینی اولیه خودشون بوده فقط سایزش کوچیکتر شده که همین د ...

دیدی عکس رو؟ 

این دوستم اصفهان عمل کرده یک ماهه چطوره به نظرت؟  

تمیز و قشنگ و در عین حال طبیعیه...به نظرم خیلی اصولی تر از بینی کاربرایی که عکس گذاشتن عمل شده چون بینیشون تناسب با دیگر اجزای چهره اشون نداشته اصلا،که این ضعف و نقص کار دکتره

تمیز و قشنگ و در عین حال طبیعیه...به نظرم خیلی اصولی تر از بینی کاربرایی که عکس گذاشتن عمل شده چون ب ...

به نظرت این اخری ک گذاشتم خوب بود پس؟ 

من فکر کردم بد شده... گرد بود؟ اگه خیلی خوبه منم برم پیش دکترش... 

به نظرت این اخری ک گذاشتم خوب بود پس؟  من فکر کردم بد شده... گرد بود؟ اگه خیلی خوبه منم برم پی ...

عزیزم فرم بینی خودت الان چیه؟باید نزدیک به فرم بینی خودتون باشه تا به چهره اتون بشینه..من مدل دوستتون دوست داشتم چون بینی خودمم گرده و به صورتم میاد.ممکنه همین گرد به کسی که بینی استخوانی و نوک تیزی داشته نیاد.هستین عکس بذارم براتون؟

عزیزم فرم بینی خودت الان چیه؟باید نزدیک به فرم بینی خودتون باشه تا به چهره اتون بشینه..من مدل دوستتو ...

اره عزیزم هستم

منم استخوانیه و سرش گرده الان

شما پیش کی عمل کردی؟ از دوستم ک الان گذاشتم گرد بود؟ من متوجه نمیشم😢😂

[QUOTE=] اره بینی دوستتون گرد بود و قشنگ هم شده بود..شما نگران نباش دکتری که حاذقه خارج از چهارچوب زیباشناختی ... [/QUOTE]

اره عزیزم دقیقا 😍👌🏻👌🏻👌🏻انتخاب‌ دکتر هم خیلی مهمه.. 

خیلی مهمه ک فرم صورت به هم نخوره... 

بینیت هم خیلی به چهرت میاد و خوشگل شده میتونم بپرسم با کی عمل کردی؟ 

بینی خودت هم عالیه😍👌🏻👌🏻