2777
2789
عنوان

🦋🤣خاطره خنده دار تعریف کنید🤣

352 بازدید | 24 پست

چرا امروز سایت خلوته؟

خاطره تعریف کنید خنده دار انرژی مثبت باشه

اگرم فعلا چیزی یادتون نیست یچیز بفرستین بره تو پر بازدید بقیه تاپیک رو ببینن بیان برامون خاطره بگن 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

تاپیک هارو می‌بینید یا خطا داره سایت؟

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

بهش بگم یا نه که چرا گوشیتو نمیدی دستم  یا اصلا چی داری که انقدر قایمش میکنی ازم ؟؟

شاید نبینید پیامم رو  به خاطر همین درخواست دوستی میدم   تا از قسمت اعلان و درخواست ها براتون پیام بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من خودم ادمی هستم که خوشم نمیاد دست به گوشی کسی بزنم و برم بگردم توش و خوشمم نمیاد کسی به گوشیم دست بزنه 

ولی از روزی که گوشیو از دستم کشیدو رفت اونطرف  کلا ذهنم در گیره خیلی تعجب کردم حرکتش خیلی سنگین بود البته بگم دستش خورد باز شد صفحه گوشی بعد که رفت اونطرف سریع قفل کرد گفت ی چیز شخصیه

حالا من خودم ادمی هستم که خوشم نمیاد دست به گوشی کسی بزنم و برم بگردم توش و خوشمم نمیاد کسی به گوشیم ...

عزیزم خوندم پیام هات رو .

باید اول بفهمی نامزدت مثلا پارانوئید نداره که شکاک باشه و بدبین ؟ یا حتی خودت !

دوم اینکه چندتا دلیل هست یه مرد گوشیش رو پنهان کنه .

اول اینکه کلا فرهنگ اینکه با همسرش راحت باشه و حق بده همسرش بتونه دربارش کنجکاوی کنه رو نداره بنابراین اصلا بهت حق نمیده بخوای درباره اش مطمعن بشی و میذاره تو توی آتیش شک بسوزی 

۲_ داخل گوشی محتوای خاص و خصوصی داره از پ* و*ر* ن گرفته تا مشکلات خانوادگی تو چت و یا هرچیز خصوصی. 

۳ احتمال خیانت 

۴ علاقه به دیکتاتور بودن و مرکز توجه بودن ‌. یعنی هم زورگوعه و خودرای هم اینکه دوس داره اذیت بشی بخاطرش و مدام دنبالش باشی واونم مرموز و دست نیافتنی برات جلوه کنه چون عقده و کمبود توجه داره 

۵ تو اینجور مشکوک بودی و گوشی ندادی بهش اونم چون ب بلوغ فکری نرسیده و سواد رابطه نداره پس لجبازی میکنه باهات 

۶ بعضی مردا کلا اخلاقشون اینجوریه همسر رو آدم و برابر حساب نمیکنن . پس رفتارهای نامناسب و آسیب زننده میکنن مثل همینکه گفتی .

حالا بنظرت نامزدت کدوم یکی از این ۶ مورد رو داره ؟

حالا من خودم ادمی هستم که خوشم نمیاد دست به گوشی کسی بزنم و برم بگردم توش و خوشمم نمیاد کسی به گوشیم ...

فردا میام با جزئیات دربارش صحبت کنیم همینجا

عزیزم اوایل نامزدی بحث رو کشومدم رو به فیلم های پو. ر. ن. و اینکه بدن ادمی همیچین توانایی که نشون میدن نداره و اغراق هست و کلی دارو مصرف میکنن و اینا 

چون بالاخره پسرن و تحت تاثیر هر چیزی نگاه میکنن 

خودش گفت چند باری تحت تاثیر  دوستاش دیده 

گفت دیگه نمیبینم 

ی بارم ی کاری پیش اومد میخاستم چیزی بفرستم براش ولی نشد. بهش گفتم ایدی اینستات رو بده تا برات بفرستم اصلا رو خودش نزاشت. راستش دارم ایدیشو ۵۰۰ تا فالور داره حس میکنم اونجا فالو داره ی سری افراد رو که نمیخاد من بفهمم میدونید که دیگه چی میگم البته پیجش بستس 

اینم بگم پیج پدرش هم پیدا کردم که متاسفانه کلی خانم .... فالو داره  از این میترسم 

راستش چمد روز پیش من ۴۰ دقیقه تنهاش گذاشتم تو ماشین هیچکس نبود اطراف. وقتی میخاستم برم سمت ماشین  با خودم گفتم خدا کنه نبینم اون چیزی رو که تو ذهنم هست 

ولی متاسفانه تواینستا بود و در حال ما لش  خودش  و همین که من نشستم هول کرد  سعی میکرد جوری بشینه که من نبینم چه تغییری تو بدنش افتاده 

سلام عزیزم   من داخل ی تایپیکی همین امشب بودم شما چند تا پست گذاشتی   حس ...

یه غلطایی میکنه ها به نظرم 

من به میلاد به شوخی شک میکنم با اینکه میدونم چقد دوسم داره😐بخدا کل گوشیشو بهم نشون میده در لحظه 

که بگه تو داری اشتباه فکر میکنی و من فقط خودتو دارم 

اینم بگم که اصلا سواد رابطه نداره بعضی رفتاراش خیلی بچگونس وقتی بهش میگم. و تو ضیح میدم بهش تازه میفهمه اشتباه کرده 

چند بار با شوخی با جدی بهش گفتم بریم مشاوره یا اینکه  تو  تو رابطه ای این خرف و این حرکت مال تو نیست.  همه بحث ها مون رو اون شروع میکنه بهشم چند بار گفتم دقت کن روی رفتار هات و گفته هات وقتی بحثی رو شروع میکنه  من بهش تو ضیح میدم که اشتباه بر داشت کرده یا اشتباه گفته این رو  قبول داره که اشتباه هست یعنی قانع میشه که کارش درست نبوده ولی  قبول نمیکنه 

هر بار هم بهش گفتم که همه بحث ها مون رو تو شروع میکنی من واضح خواستم رو میگم بهش که مثلا امروز من حالم خوب نیست فلان کار رو انجام نده نفلان کلمه رو نگو ولی لج میکنه میگه 

بهش میگم خسته نشدی انقدر از مسائل ج ن س ی حرف زدی امروز رو میشه لطفا صحبت نکنیم ازش  میگه باشه ولی باز میگه  میگم من رو به این لفظ صدا نکن جالبنیست من دوست ندارم ی چیز دیگه بگو عزیزم باز همون رو میگه منم عصبی میشم 

میریزم بهم