2777
2789
عنوان

مهم کسانی که عاشق قانون جذب هستن مطالب مهم دارم فقط اونا وارد بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری وصل شدی منم خیلی وقته دنبال نکردم

رفتم توی گوگل گفتم قند شکن مستقیم یچیزی داد والاه وصل شدم خیلی خو شحالم

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
سوزان برجسته میگه ساعت دوازده و بیست دقیقه امشب مدیتیشن کنید و خیلی زمان خوبیه شروع ماه جدیده ۲۰۲۳

ماه نو ساعت ۸خورده ای بود حتما آرزوهاتونو بنویسید .حتی میتونید آب بزارید زیر نور ماه 

بچه ها مجسمه هایی که توی خونه میزارید دقت کنید. یا حتی نقاشی هاتون شاد باشن. توی این دنیا همه چیز ارتعاش دارد. چون مورد توجه و فکر و ذهن ما رو درگیر میکنن. حتی مراقب کلماتتون باشید .ارتعاش کلمات بسیار بالاست.‌تا میتونید بنویسید و شکرگذاری کنید.‌آرزوهاتونو با هر خودکاری بجز سیاه بنویسد ..اومدن ما توی این دنیا باور کنید باز هم خواست خود ما بوده .بحتثش مفصله که حتی استاد زیاد بازش نکرد.چون باعث میشه عمیقا فکر کنید و شاید هم ناراحت

گلی الان هم میتونیم بنویسیم ؟؟؟ یا باید همون ساعت مینوشتیم.

زمان طلایی همون موقع ست کلی برای نوشتن آرزوها و شکر گذاری همیشه و هر وقت دوست داشتین. فقط و فقط توی روزها و ساعتهای قمر در عقرب. که نباید به آرزوهاتون فکر خاصی کنید .و صدقه بدهید و خنثی باشید تا بخوشی رد شود