2777
2789
عنوان

از شوهرم چندشم میشه دست خودم نی

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 86 پست
متوجه حرفت نشدم که چرا خودم گناه دارم چون دوسش ندارم و مجبورم ادامه بدم؟

ارع چون این دوست نداشتن دستت خودت نیس 

و به  پای سفره ختم نمیشه ....   ب دست زدن ب بدنشم خطم نمیشه ... رفته رفته ، رفتارهای بیشتریش عذابت میده ... 

شاید رفتارهای ک اونا ک همو دوست دارن ... قربون همون رفتار همم میشن .... ولی تو  برات  زجر آوره..... 

خدا نکنه ، خدا نکنه ، ب یروزی برسه که : اگه بغلتم میکنه نمیتونی چشات باز باشه و صورتش ببینی ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عزیزم من فکر میکنم اصلا همسرتو دوست نداری اخه تو همه تامیکات گفتی که دوستش نداری ...

چونکه دوست داشتنی نیس

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟   تجربه داری کسیو کنارت داشتی ک دوسش نداشتی؟؟؟ و اون حس بدو تجربه کرد ...

اره خیلی حس بدیه از کارای عادیشم چندشت میشه حتی کنارش خوابیدن یا دستشو گرفتن دوست نداری براش کوچکترین کاری انجام بدی

وقتی یاد کارایی که بامن کرد میفتم اینجوری میشم 

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.
میدونی چرا،؟   چون از دلم گفتم .  

😶😶😶🙄🙄🙄خدا ب دلت انشالله آرامش بده

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
اره خیلی حس بدیه از کارای عادیشم چندشت میشه حتی کنارش خوابیدن یا دستشو گرفتن دوست نداری براش کوچکتری ...

برا استارتر همینا نوشتم بالا بخون ... 

متاسفانه ب درجه ای ممکنه برسی ک تنها شدن باهاش و اون اومدن سمتت رو از تجاوز ی غریبه بدتر میدونی .... 

ی غریبه ای ک احساس تنفر ازش داری 

میدونم ب جدیت بگم  چقدر  همه چی با عشق قابل تحملتر و قشنگتر میشه ...  از خدا میخوام   دو نفرو جوری کنار هم قرار بده ک از ته دل همو دوست داشتهدباشن ..... نه اینکه چون کنار همن  ، مجبور باشن همدیگرو دوست داشته باشن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

برا استارتر همینا نوشتم بالا بخون ...   متاسفانه ب درجه ای ممکنه برسی ک تنها شدن با ...

دقیقا همینطوره منم همیشه برای جوونا همین آرزورو دارم چون اگه همدیگرو دوست داشته باشن همه چی قابل تحمله 

حتی وقتی میرم بیرون میبینم زن و شوهر دست همو گرفتم بهم نگاه میکنن به هم لبخند میزنن اشکام همونجا میریزه 

خیلی حسود شدم من که اینجوری نبودم با دیدن خوشی دونفر بفضم بگیره 

فقط از خدا میخوام کمکم کنه 

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.
دقیقا همینطوره منم همیشه برای جوونا همین آرزورو دارم چون اگه همدیگرو دوست داشته باشن همه چی قابل تحم ...

منم    تا عشقم کنارم بود اصلا بقیه برام مهم نبودن 

اونقدر با هم از ته دل خندیدیم و میخندیدیم ک  تو خیابون تو رستوران همه با حسرت نگامون میکردن . 

مشکوک ب کرونا بودم ( تو اوج مرگ و میر ک مادر از بچه ۶ ماهشم فرار میکرد ) تو محوطه ای ک تس میگرفتن    بعد تست جفتمون بدون ماسک بودیم ،  بغلم کرد و سفت گرفتم ، ک همه از تعجب خشکشون زده بود 

ولی الان  ب قول خودت طاقت دیدن هییییچ زن و شوهری ک کارای مارو میکنن  ندارم  چشام میبندم  کسی دست زنش گرفته ، میبندم اگه کسی زنشو بغل کرده 

میبندم اگه تو چشم هم نگاه میکنن و میخندن .... 

من ب حس خودم  حسادت ب اونا نمیگم ... 

من ب حسم  نمک پاشیدن رو زخم باز میگم 

چون دوست داشتیم  این حس ها رو هنوزم داشتیم ، نمیتونیم ببینیم 

خدایا برا اونا بد نخواه ،

منم    تا عشقم کنارم بود اصلا بقیه برام مهم نبودن   اونقدر با هم از ته ...

عزیرم درکت میکنم درست میگی ♥️

یادم نمیاد اونموقع شاید متوجه نبودم

خب الان کاری نمیتونی کنی 

جز پذیرفتن 

یا بیا اگه جنبه داره 

مثلا نیم وقت بزارین 

رفتارای اون که رو اعصابته رو بهش بگو 

و اونم رفتارای تو که رو اعصابشه بگه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
نه چرا بشه ربط به پول دراوردن داره  داره زحمت میکشه یکم سروصدا چیزی نیست

میگم عزیزم با کالری شماری لاغر شدی ؟

کدوم تاپیک ؟

میگم عزیزم با کالری شماری لاغر شدی ؟ کدوم تاپیک ؟

بله عزیزدلم با کالری شماری و ورزش 🌸

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
عالیه  تو چقدر ؟یک ماه یا بیشتر ؟

من خیلی کمتر ازبقیه کم میکنم.چون چربی کمتری دارم.از اخر اذر تا الان ۲ کیلو😅بااینکه دائما رعایت میکنم

بقیه دوستان هفته ای ۵۰۰ گرم کم میکنن

مرررررسی لطف داری شما🌸

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
من خیلی کمتر ازبقیه کم میکنم.چون چربی کمتری دارم.از اخر اذر تا الان ۲ کیلو😅بااینکه دائما رعایت میکن ...

باز هفته ی ۵۰۰ کم نیست ؟ 

چون یسر دکترا میگن ماهی ۴ کیلو😶