2777
2789

سلام خانوما من زندگی پیچیده ای دارم،من۲۳ و یه پسر۲۷ساله ۶ساله باهمیم ولی پدر من راضی نیست ازدواج کنیم،میدونن خانواده‌ا باهمیم، ایشون یه خونه و ۳ تا ماشین و یه زمین و یه موتور دارن ،همشم خودش خریده پدرم نداره از بچگی فوت سده،بعد ایشون میگن بیا خونه بخریم باهم ۳ دانگ ۳دانگ،من طلا و ماشین دارم،ایشون خیلی منو دوست دارن و شرایط خانوادگی منو میدونن و ۴بار خواستگاری اومدن ولی بابام گفتن چه شما چه هرکسی بیاد جوابم منفی،سر اینکه منو اذیت کنه همیشه بهم میگه چشماتو خون میکنم نمیزارم ازدواج کنی،این پسر همه جوره ازم حمایت میکنه مالی ،خرجمو میده هرچی بخوام میگیره ،بابام هزارتومنم تاحالا نداده بهم نه محبتی داره نه هیچی همشم کارش خیانت کردنه،اینم بگم این پسر خیلی مرد زندگیه دوتا مشکل داره یکیش اینکه اهل گردش و تفریح نیست  ۶ ساله باهمیم هیچ تفریحی نداشتیم نهایتش دور دور کردن تو‌محله ی خودمون و غذا بخوریم،دوم اینکه بد دل شده چند ساله اصلا من تنهایی تا سوپر مارکتم نمیرم هرجا بخوام برم میبره میاره ماشینم افتاده پارکینگ خاک میخوره هیچ دوستیم ندارم میگه با مامانمو ابجیم دوستی کن ،مامانش ۶۰ سالشه الجیشم ۳۰ سالشه،شما بودید با این شرایط اینکارو میکردید که خونه ۳دانگ ۳دانگ بخرید باهاش؟ درضمن میگه قانونی ازدواج کنیم ولی با۱۴ سکه

لطفا قبل اینکه قضاوت کنید و بی احترامی کنید تو تاپیک های اولیم‌رندگیمو بخونید و راهنمایم کنید لطفا توهین و بی احترامی نکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

نه

نه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یکم اوضاع مشکوکه!اون ۱۴ سکه و این که با وجود داشتن خونه میگه بیا دوباره خونه بخریم .هر کاری کردی هواست باشه سرت کلاه نزاره همه این ساپورت ها بخاطر اون ماشین و طلاها نباشه از چنگت در بیاره مخصوصا که پدرت پشتت نیست ممکنه همه این ها نقشه باشه

سکه کمش 72 سکه باشه از آینده کی خبر داره 

نه خونه سه دونگ سه دونگ رو قبول کن نه سکه 14تا 

کسی ک بد دله پس نمیزاره کار کنی 

اگه چند سال دیگه جونیت رفت بگه برو بیرون میخوای چی کار کنی با 14تا ؟ارث زن هم از رو مهریشه 

نه حرف پدرت نه حرف ایشون نزار سوارات بشههمین بدلی خودش مشکل بزرگیه مگه برده ای ؟

نه عزیزم  سکه خوشبختی نمیاره ولی کسی که برات تعیین میکنه ۱۴تا بهت اعتماد نداره

کلا مامانشم برگشت گفت چه من چه هرکسی دیگه ۱۴ سکه میندازن ، ۶ سال عمرمو گذاشتم از زندگیم و درسم گذشتم 

با آدم بد دل نمیشه زندگی کرد

به تیپ و اینام اصلا گیر نمیده با خودشم،ولی اصلا خیلی رو اعصابمه چطور یه پسر اهل تفریح نیست و بددل میگه کسی نگاهت نکنه بیرون مردا نگاهت میکنن تو‌پاچه ی من میره ،چند بارم دعوا کرده سر نگاه

کلا مامانشم برگشت گفت چه من چه هرکسی دیگه ۱۴ سکه میندازن ، ۶ سال عمرمو گذاشتم از زندگیم و درسم گذشتم ...

بگو دیگه شرایط من همینه من و مامانم و بقیه بالا تر از این تعداد میزاریم اینا زرنگن میخان هرموقع که حرف گوش نکردی مجانی بندازنت بیرون😂🤣 

به هیچ وجه وصلت نکن

چون ۲۳ سالته و اول جوونیته

به اینم فکر نکن که ۶سال وقت گذاشتی

من خودم یه رابطه ۳ساله داشتم بهم خورد یه رابطه ۸ساله داشتم بهم خورد 

اگه میبینی مرغش یه پا داره کم کم‌ازش دل بکن کسی که دوست داشته باشه صد من یه غازت نمیکنه 

یکم اوضاع مشکوکه!اون ۱۴ سکه و این که با وجود داشتن خونه میگه بیا دوباره خونه بخریم .هر کاری کردی هوا ...

میگه ۳ دانگ ۳ دانگ بخریم ،من خیلی درمونده ام ، کاش بتونم ازش دل بکنم برم درسمو بخونم دانشگاهمو نصفه ول کردم

سکه کمش 72 سکه باشه از آینده کی خبر داره  نه خونه سه دونگ سه دونگ رو قبول کن نه سکه 14تا  ...

به من میگه میدونی چرا نمیریم بیرون چون مردا نگاهت میکنن چرا خوشگلی که نگاهت میکنن ،چند بارم دعوا کرده سر نگاه ،دانشگاهمو نصفه ول کردم ،خیلی درمونده ام از همه طرف ،به تیپم گیر نمیده هرجور بگردم اونم چون جایی نمیریم که از دم خونه سوارم میکنه دور میزنیم بعد میرسونتم دم خونه،اخه ۱۴ تا چیه نندازه مهریه سنگین تره،میگه مهریه رو قبول کنی جبران میکنم تو زندگی