2777
2789

هیچی:)

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مزخرف...روز گوز نداریم؟

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲

شوهرمو. داداشمو

البته نمیدونستم روز جهانی بغله 

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
شوهر مامان بابا  هیچی؟

مجردم ، نه

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

خودمو بغل کنم به صد ها جفت آدم بسه ! 

دیگه بغل گرون شده.. 

حتی دیگه فرشته ها هم لایق بغل نیست !آنقدر از آدم های فرشته نما تکه تکه شدیم .. دیگه شک داریم:)

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿

والا ندانستم 

میدونستمم‌ هیچکس 

اصلا تا الان نه کسی رو بوسیدم نه بغل کردم ...

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎